Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj, hogy még nem ügyes a...

Baj, hogy még nem ügyes a formabedobóval?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 15 hónapos a kislányom. Kb.10 hónapos kora óta minden nap próbál játszani vele, van vagy 5 formabedobója, több fajta. De fogalma sincs, hogy melyik formát kellene hova dobni, csak ha megmutatom neki. Próbálja, begorombul és otthagyja, vagy felnyitja a tetejét és leleményesen beledobálja :D

Számtalanszor mutattam neki már, hogy hogyan kell, de az még jobban felidegesíti.

Rá fog valamikor jönni, hogyan kell?

2021. febr. 8. 10:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az enyém is 15 hónapos, egyedül a kör alakú lyukba tudja beledobni a formát... majdcsak belejönnek. Amúgy ő még a te gyermekednél is “lustibb”, addig üti a formabedobó kockát és mutogat nekem, míg én ki nem nyitom neki és akkor bedobja.
2021. febr. 8. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!