Mennyi idős korában tudott a gyereketek formabedobóval
játszani?
Figyelt kérdés
Mikor értette meg a lényegét? Hogy meg kell keresni azt a formájú lyukat, amibe beleillik az adott forma és bele is illeszteni szépen?
Mi most ott tartunk, hogy random próbálgatja a lyukakat, és ha megmutatom neki, hogy melyik az, akkor is kb 2-3x megpróbálja, de nem érti, miért nem megy bele, és dühösen elhajítja, látszik rajta, hogy bosszantja. 15 hónapos
Ez engem is érdekel. A karikatornyot nagyon szépen kirakja, de a formabedobó még nem megy. De 1 éves az enyém, ráér meg.
2020. okt. 16. 14:44
2/10 anonim válasza:
Minimum 2,5-3 év. A formabedobó játékot nem babáknak találtak ki, de valamiért nagyon félre ment a dolog.
Kérdező vedd le a tetejét, hadd paklja ki-be a formákat, egy ilyen korú gyereknek ez való, ők még nem értik, nem érzékelik a formák közötti különbségeket.
2020. okt. 16. 14:47
3/10 anonim válasza:
10 hónaposan már beletalált ha én elé raktam a megfelelő lyukat. De másfél éves elmúlt valamivel mire magától kezdte keresni
2020. okt. 16. 14:55
4/10 anonim válasza:
Kicsivel 2 éves kora után simán bedobálta az 5 db formabedobót, 2.5 év körül a 10 darabosat.A vicces az egészben az volt, hogy az 5 db bedobó dobozán 6 hónap volt:D:D Persze szívesen pakolgatta ki,be meg ilyesmi már 7-8 hónapos kora körül, de messze nem rendeltetésszerűen használta:D
2020. okt. 16. 14:55
5/10 anonim válasza:
Mire tudtak volna vele rendeltetésszerűen játszani, már nem érdekelte őket. Az egyik legfeleslegesebb játékunk volt. :D De én is olyan 1 évesen vettem, talán pont szülinapra. Akkor még tutira nem ment egyiknek se.
2020. okt. 16. 15:13
6/10 anonim válasza:
Az enyém 13 hónaposan talált bele először, a kör alakú a legkönnyebb, lehet, hogy jó a formaérzéke, de másfél-2 évesen már nem izgatta a formabedobo, simán kirakta a 20 darabosat is, nem csodagyerek egyébként, 3 éves kora után tanult meg beszélni.
2020. okt. 16. 15:16
7/10 anonim válasza:
Másfél évesen már játszott vele, de azt kell mondjam hogy most 2,5-3 évesen élvezi igazán, mert igazán érti a lényegét, sok formát ismer is már így azért teljesen más a lényege mint mikor csak össze vissza próbálkozott, meg a 4-5 fajtát megtanulta melyiket hová kell rakni, de nem látta igazán a lényeget.
2020. okt. 16. 15:24
8/10 anonim válasza:
A nagy 10 hónaposan berakta a legnehezebbeket is, a 2. szülinapján 64 db-os kirakókat rakott ki egyedül, percek alatt. Szépen is rajzol 3 évesen, brutális a finommotorikája.
A kicsi borzasztó hebrencs, ő másfél éves korában berakta a karikát és megunta. 🤣 Neki a nagymozgások jönnek gyorsabban, nem egy ücsörgős típus.
2020. okt. 16. 16:09
9/10 anonim válasza:
Úgy látom nincs jó válasz :D
2020. okt. 16. 18:56
10/10 anonim válasza:
14 hós a lányom.
Néha beletalál, majd ugyanabba a lyukba akarja berakni a többit is, látszik rajta, hogy nem érti, miért nem megy bele, ha az előző belement...
Pedig szívesen játszana vele, 3 formabedobó van, mindennap előkerül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!