Óvódás gyereknek milyen fogkrémet adjak?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 19:12
4/9 anonim válasza:
Finomat! Az enyém a a rózsaszínűt szerette (talán málnaízű?), a zöldet, ami almaízűt utálta.
Aztán mikor rákapott az extra erősen mentolos fogkrémemre, rájöttem, hogy lassan elérkezik a gyermekkora végére.
És így is lett.
5/9 anonim válasza:
Nekem egyik színeset sem szereti
Nenedentet vagy Elmexet szoktunk
OralB gumis lesz..
Amúgy ha rendesen kiköpi, akkor mindeg
6/9 anonim válasza:
Nem a fogkrém a lényeg,hanem a fogmosási technika. Mivel a fogkrémet teljesen kiöblítjük, szinte teljesen mindegy, melyiket használjuk.
Az a fontos, hogy elég ideig tartson a fogmosás, és utána legyen leellenőrizve. Valamint hogy gyakran cseréljük a fogkefét.
7/9 anonim válasza:
A babafogrémek 6 éves korig ajánlották. Szerintem adj még neki olyat, amit eddig is adtál
8/9 anonim válasza:
Aquafresh kids, enyhén mentolos. Jó atvezetes a rendes felnőtt termékek előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!