Mitől lehet hogy egy majd màsfèl èves gyerek ennyire fèl a hòtòl??
Figyelt kérdés
Normàlis ez hogy ennyire sír a hò miatt??2021. jan. 19. 15:55
1/11 anonim válasza:
Hallottam ilyet, szerintem normális, hogy szokatlan neki.
2/11 anonim válasza:
Én a víztől rettegtem, de elmúlt, nála is el fog
3/11 anonim válasza:
Mert nem tudja mi az. Persze, hogy normàlia.
4/11 anonim válasza:
Sose látott még olyat. :) Egy barátnőm másfél évese a békében sétáló macskánktól kapott sírógörcsöt egyszer. :)
5/11 anonim válasza:
Teljesen természetes, az én lányom is félt tőle ennyi idősen, most 3,5 éves, reggel hógolyóval kergette az apját oviba menet.
Ő még nagyon kicsi, nem tudja, hogy az hó, nem ismeri, így nincs semmi furcsa abban, ha megijed tőle. Jövőre már vélhetően nem lesz ilyen probléma.
6/11 anonim válasza:
Enyém is félt tőle, 2 évesen. Azóta persze imádja, már azon a télen megszerette.
7/11 A kérdező kommentje:
De jò akkor megnyugodtam hogy nem csak nàlunk van így:)Csak annyi kèpet làtok facen babàkròl meg kisgyerekekről hogy èlvezik a hòban hempergèst...Pedig mi nem hemperegtünk csak kicsit szánkòztunk meg meg akartam közelebbről mutatni neki!
2021. jan. 19. 16:28
8/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem egy éves a babám, siman rálépett a hóra, de mikor fenekére huppant majd a kezével a hóba nyúlt, nézte, ram nézett, elkezdett sirni, majd mikor elolvadt , "eltűnt a ho" még jobban üvöltött.
Azóta igyekszik nem hozzányúlni.
Majd megszokja, megismeri és nagyon fogja szeretni:D
9/11 anonim válasza:
Gyerekeknél sosem lehet tudni, mi váltja ki. Én a páváktól rettegtem, reszkettem és sírógörcsöt kaptam. Mai napig emlékszek arra az erős félelemre. :)
10/11 anonim válasza:
Az én babám minden fekete hengertől fél (smr henger, whiskys doboz stb).
Meglátja és annyira üvölt, hogy alig vesz levegőt. Nem tudom miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!