Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire káros a gyerekre, ha...

Mennyire káros a gyerekre, ha rajta kapja, hogy a szülei nemi életet élnek?

Figyelt kérdés

Dada vagyok, egy 5 éves gyerekre vigyázok.

Észre vettem, hogy egy különös mozgást végez (szó szerint olyan mozgást, mint mikor valaki... mint mikor nemi életet élnek az emberek, nem fantáziáltam semmit. )

Kérdeztem tőle, hogy mit csinál. Erre valami fura kifejezést mondott, nem értettem pontosan. Kérdeztem, hogy hol látta ezt, és azt mondta, hogy a szüleinél. Szoktak puszilkodni meg tornázni. Az ágya a szülei ágya mellett van. Én arra gondoltam, hogy látta, miközben a szülők csinálták. Lehetséges? Milyen hatással lehet rá?

2021. jan. 12. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Ki fognak venni, ahogy engem is. Nem csak azt tudja eltüntettetni hogy egy perverz, hanem még azt is ki tudja ez moderáltatni amiben pl csak annyit kérdeztem hogy ha valaki annyira menő hogy "dadája" van azoknak nem egy szobájuk szokott lenni.

2021. jan. 22. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Sőt egy olyanomat is tudta töröltetni hogy egy gyerek ilyet nem csinál, a játékaival vagy a rajzaiban mutatja meg ha trauma érte.
2021. jan. 22. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:

9-es, ugyan nem írod, hogy 7es is te voltál, csak írásodból következtetek. Ez nagyon szomorú, h elvettek anyukádtól, akkor biztosan voltak súlyos gondok is nála, talán még az írt megcsalásnál súlyosabbak is... Írod, hogy pszich. kezelésre jársz még most is? :( Sok erőt neked, légy szíves alakítsd ki saját felnőtt életedet, amiben még sok örömöd legyen, erre bíztatlak.

#10-: Abszolút nem hülye a kérdés, csak némelyek nem akarják elhinni, hogy ez hatással lehet a gyerekre, még traumát is jelent neki, ha nem képesek róla őszintén beszélni.

12es utolsó félmondatával teljesen egyetértek. Az érzelmekre ilyen erősen ható vizuális élményt rajzban tudja leginkább kiadni magából a gyerek (jobb agyfélteke ugyebár).

2021. jan. 22. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!