Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Foglalkoztató füzetek 2-3-4...

Foglalkoztató füzetek 2-3-4 éves gyerekeknek?

Figyelt kérdés

3 éves a fiam.Egyenlőre nem jár óvodába ezért nézegetni kezdtem neten és találtam egy foglalkoztató füzet csomagot 2-3-4 évesek kategóriában.Néztem oldalfényképeket róla, de még így sem tudom eldönteni érdemes e költeni rá.,,Matekban" pld olyan van, hogy meg kell számolni mennyi van az egyik kockában és mennyi a mellette lévő kockában valamiből ill ehhez hasonló feladatok.Oké, kell tudnia azt már ennyi idősen hogy több vagy kevesebb de valóban számoltatni kell vele?

Ti használtok ilyen kis fejlesztő könyveket?Ez játékos fejlesztésnek nem éppen nevezhető.Legalábbis így ránézésre van ahol képeket kell ragasztani, van ahol rajzolni tud(ami annyira még nem is megy neki) meg ilyenek.Szóval oda kell mellé ülni.Nem mondom, szerintem érdekelné csak ez olyan túl ,,tanulás" szagú.

Vagy hagyjam a csudába?

#3 éves #foglalkoztató füzetek
2021. jan. 10. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a Bogyó és Babóca foglalkoztató füzet nagyon bejött.

Meg az agymenőkkel is szoktunk játszani.

Társasok közül is vannak jók. Cincogó egerekkel sokat játszunk.

2021. jan. 10. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom szerette annak idején ezeket a foglalkoztatókat, főleg a matricaragasztgatósokat. Kipróbálni egyet-kettőt érdemes lehet, hogy bejön-e nektek.

Amúgy kevésbé "tanulásszagú" fejlesztő játékokhoz ajánlom a gyereketető-skillo.hu oldalt a Facebookon, ill. a skillo.hu weboldalt. Van ingyenes és fizetős tartalom is, kérhetsz hirlevelet, ott is érkeznek játékok, a gyerkőc életkorát is be tudod állítani.

2021. jan. 10. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a LÜK-re és a Logicora szavazok, ha már "tanulás". Azt se erőltesd, ha nincs kedve.

Egy tanító

2021. jan. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!