Gyerek oltása covid ellen?
11 ez az influenza oltasos “indok” hülyeség. Pont ezért van minden évben másmilyen oltas. Nem feltétlen tudjak 100%-ra eltalálni melyik törzs jön, de általában sikerül. És mivel az oltas amúgy sem árt, többre mész vele ha beoltatod magad, mintha nem. Aztan tudom jönnek a “de en soha nem voltam influenzás” mag a “szomszédom ismerősének az unokatestvére lebénult”. Viszont ami tény, hogy nalunk a cégnél influenzaszezonban 20-30%-os!!! a hiányzási ráta. És az oltottak nem szoktak megbetegedni. Persze előfordulhat, de nagyon ritkán. Plusz anyukam se volt soha influenzás. Amíg egyszer az nem lett. Azóta oltatja is magat serényen, mert majdnem sikerült belehalnia... 🤷🏼♀️
Kérdező. Amúgy mire oda jutunk hogy ezt tényleg kérjek is, addigra lesz oltas a gyerekeknek is, vagy nekik nem lesz kötelező. Egyelőre azt se tudjak oltani, aki szeretne, uh ez nem idén nyáron lesz az tuti... foglalj nyugodtan.
"mi a lópikuláért szúrassam meg magam egy idegen anyaggal, amit nem is teszteltek???"
Megfelelően tesztelték, fotelvirológuskám!
Egyébként nyugi, utolsó utániként jönnek a fiatalok, a várandósok, szoptató anyukák és a gyerekek, de egyszer sorrakerülnek.
Ne haragudj 14-es, de most te ülsz fordítva a lovon.
Ha az utazási vágy növeli az oltási hajlandóságot, az globálisan mindenképpen szerencsés.
14 egyrészt azt kérdezek, amit akarok, erre van ez az oldal, ha azt kérdezem, hogy a kanári szigetek, vagy a maldív szigetek a jobb, akkor azt kérdezem.
Másrészt sokkal jobban érintett vagyok, mint egy átlagember és emiatt konkrétan 1 éve nem voltam sehol a közeli boltot és drogériát kivéve, ugyhogy legyen már megengedve nekem, hogy igenis szeretnék menni nyaralni, amennyiben lehetséges lesz.
Kerdezo nagyon el vagy tevedve. Nem fognak kulonbseget tenni azok kozott akik nem kerik az oltast. Nem lesz ilyen!
Ha te szallast akarsz foglalni akkor hajra, foglalj!
Mi is megtettuk, igaz magyarorszagon nyarra a balatonra. Most kedvezmenyesen lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!