A te gyereked is csak a "legrosszabbat" meséli el az oviban/rokonoknak?
Kapott biciklit, társasokat, xboxot, fürdőruhát, esernyőt, legot, playmobilt, rengeteget játszottunk, hát nem csak xboxot mondta, azt mondta a többire "nem emlékezett"? Azzal kb 4 órát játszottunk összesen, kipróbáltunk 3 játékot(mozgásos játékok, nem gombnyomkodós) azt persze nem mondta, most úgy jön le, mintha videójátékos felnőtteknek való játékos karácsonyunk lett volna, ráadásul az egyik játékban volt egy csepp vér, nem olyan rendes, hanem olyan rajzfilmes minimalista vér, mikor nem ugrott el időben a rá eső kő elöl(ez volt a játék), és volt egy "vérzős játéka is, ahol leütötte a kő és vérzett" Hát biztos nem arra asszociál az ember, mint amilyen..
20 nap alatt 2x2 órát neteztem egy barátommal, hát elmesélte hogy én "folyton" egy barátommal voltam. Teljesen elfelejtette elmondani a sok mézeskalácssütést, mézeskalácsdíszítést, együtt főzést, lakásdíszítést, karácsonyfavételt, rokonápolást(lett covidos), takarítást, azt a napi 7 db órát, amit játékkal(társas) és meseolvasással töltöttünk, és a szilveszteri "tüzijátékozást", ami ördögpatron volt meg levegős pukkantó..
Mikor mentem érte elég kimért volt az óvónő, aki azt mondta a gyereknek, hogy azt se tudja mi az xbox(fiatal, tutira tudja, csak tudom, hogy nem helyesli) és hogy idén be van tiltva a tűzijáték, holott nem is, de tudom, hogy nem bírja ezt, és most "meglett rólunk a véleménye", így érzem..
Te csinálnál valamit?
Hál istennek sosem hallottam vissza az óvónőtől, amit a 3 gyerek csipogott odabenn. Szerintem látott már karón varjút, automatikusan elosztja 5-tel minimum, amit hall :D
Nem, nem tennék semmit.
jaj, már megint te trollkodsz itt, aki egyszerre 20 játékot vett a gyerekének karácsonyra :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
#7! Köszi a linket, nekem is rögtön eszembe jutott.
Kérdező! Látod, mégis csak igaza volt a válaszolóknak, erősen túlzásba estél. Ezek szerint elég lett volna az xbox is, és akkor most nem sírnál, hogy csak arról mesélt, hisz másról nem is tudna😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!