Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvódás gyereked milyen fogkrém...

Óvódás gyereked milyen fogkrémet használ?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Krokodilos, azt hiszem Vadamecum, de csak ezt szereti.
2021. jan. 4. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmex
2021. jan. 4. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vademecum szintén. Azelőtt a Signal gyerek verziója volt - azt hiszem egér vagy valami hasonló állat rajz van rajta.

Egyszer megpróbáltuk az Elmex gyerek fogkrémjét, de csípte a száját. Kipróbáltam, nem mentolos, de valóban van egy enyhe mentol szerű íze, ami zavarhatja a kisebb gyerekeket.

2021. jan. 4. 15:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Mi a Vademecum fogkrémet használjuk, az epereset, de olyan előszeretettel eszi.. váltottunk a Nenedent-re...
2021. jan. 4. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Jó ízlése van, néha én is kóstolgatom a gyerek fogkrémét:) Miért baj az, ha lenyel belőle egy kicsit néha? Nem csinál vele semmi rosszat, az én gyerekem nem szerette a zselés dolgokat, de néha megnyalogatja csak úgy. Epres krokodilos a legfinomabb:)
2021. jan. 4. 15:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
van aki nem ette a vademecumot? :D én majd 30 éve voltam gyerek de még mindig emlékszem az ízére
2021. jan. 4. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Biorepair epres egeres fogkrém.
2021. jan. 4. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában Elmexet használunk.

Az #5 válaszára reagálnék: ha egyszerre túl sokat eszik belőle a gyerek akkor fájhat tőle a hasa, hányhat is. Tapasztalatból mondom... az akkor 2 éves lányunk az anyósoméknál felmászott a WC tetejére, onnan elérte a gyerekfogkrémet és azon kaptuk, hogy a tubusból eszi a fogkrémet. Mivel pontosan nem tudtuk mennyit nassolt belőle, utánaolvastunk,hogy mi baja lehet tőle, hát pár órára rá tényleg összehányta az ágyat, de szerencsére csak 1x. Szóval inkább ne egyétek.

2021. jan. 4. 20:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy kicsit lenyel belole, en is tudom milyen izu, de nem eleg 1 hetre sem egy tubussal, napi 2x fogmosassal.

Tulzasnak erzem mar, hogy veeeletleen leesik a fogkeferol es ujra nyomni kell 🙂

Koszonom a valaszt mindenkinek!

2021. jan. 5. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:
nyomd bele a fogkrémet a sörtékbe, ne csak a tetejére
2021. jan. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!