Ebben az esetben vennétek saját macskát a gyereketeknek?
Már van hat családi cicánk, de a 8 éves lányom “sajátot” szeretne. Egy main coont. Nem tudom, honnan jött neki. Felajánlottam, hogy segíthet a meglévő macskákkal, de csak alkudozik. Pl.: “Ha egy hónapig gondoskodom a cicákról kapok sajátot?”
Én jelenleg úgy gondolom, hogy inkább ne kapjon. Egyrészt most kényelmesen elférünk a házban, de még egy macskával talán túlzsúfoltan lennénk. Másrészt, nyugodtan gondoskodhat bármelyik macskánkról, be is viheti a szobájába. Engem az sem zavar, ha kiválaszt egyet, hogy legyen az övé.
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.
Szerintem még 1 macska is sok házon belül.
Egy 8 éves tud könyörögni, csak aztán elfogy a lelkesedés.
Nem mondod komolyan hogy hat macska van a hazban de szegeny gyerek egyet sem tud kivalasztani egyet amit a sajatjanak tekinthet?
Ennek mi az oka?
Es nem, nem kell oda egy 8 evesnek meg egy macska.
Ez most komolyan kérdezed ? hogy 6 macskátok van és a lányod egy 7 macskát egy fajtatiszta macskát akár ?
Nyilván nem venném meg ,de 6 macskát sem tartanék ,de kérdést sem tennék fel ezért .
Szerintem ezek a macskák nem a házban élnek náluk, hanem kinti benti, de inkább kintiek.
A Maincoonoknàl a kandúrok a nagyobbak, persze a nőstény cica is nagyobb, de ha nem hízlalod fel rossz étkezéssel kevés játékkal, csak simán nagyobbacska(és inkàbb hosszú, mint magas).
Nem vennék 8 évesnek sajàt állatot, ami 15 évig is él. Hörcsögöt igen, az egy két év csak.
Szerintem csak egy hatalmas macskát akar.. meg azt hiszi a sajàt macskàja majd csak őt fogja szeretni(van tesója?).. gyorsan kiábrándulna.
Szerintem vidd macskakàvézóba, vagy keressetek fel tenyèsztőt, hadd cicàzza ki magàt maincoonokkal. Egyébként azt a szőrmennyiséget, amit egy maincoon jelent.. Nem takarítaná fel egy 8 éves sem, én sem felnőttként, pedig csak egy macska, utálja, ha fésülöm, függöny, ágy, mindenütt ott a szőrcsomó
Nem vennék. Van egy macskája az udvaron és egy csivava is. A kutyát szülinapjára kapta az apjától amit én elleneztem de persze megkapta. Tudtam, hogy nekem lesz vele bajom. Amikor bepisilt vagy bekakilt senki nem takarította volna el. Hetente fürdik és mindennep fésülni kell mert marhára hullik a szőre. Senki nem foglakozik vele.
Tuti nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!