Milyen karácsonyfátok lesz idé? Vagy szokott lenni?
Figyelt kérdés
Megtervezet szín összellítású, mintha egy kirakatból lenne vagy ilyen vegyes régi új díszek, több féle színű?2020. dec. 14. 16:05
11/14 anonim válasza:
Piros-fehér, messziről kifejezetten megtervezettnek tűnik. A díszek azonban: maci, angyalka, vonat, szív, csillag, mókus, alma, hintaló és hasonló huncutságok. Imádom, szerintem ez a legszebb fánk eddig. Plafonig érő, 220 cm-es realisztikus műfenyő. És egyelőre sem a gyerekek, sem a macska nem bántották. 🥰
12/14 anonim válasza:
Mi pont a héten vettük meg a fenyőt. Olyan, mint tavaly: 1,5 m magas, sűrű, tömött.
A díszekkel az a helyzet, hogy tavaly előttig azt raktuk a karácsonyfára ami volt, de aztán tavaly karácsony előtt kézbe vettem a dolgot és kidobtam a koncepcióba nem illő díszeket. Tavaly már csak ezüst (fehér, natúr), arany és piros díszek voltak rajta, a szaloncukor is fehér/ezüst papíros volt. Idén ugyanezek lesznek rajta, csak keresztanyámmal horgoltattam ilyen kicsi hópelyheket meg még több piros gömböt vettem. Már alig várom, hogy feldíszíthessem!
13/14 anonim válasza:
Régi díszek + minden évben veszünk egy nagyobb csomag egyszerű gömböt (minden évben más színűt) + a gyerekek választhatnak fejenként egy különlegesebb díszet. Egyébként hat gyerekes család vagyunk, így elég sok különlegesebb díszünk van. Ráadásul a nagyszülők is gyakran hoznak. A különlegesebb díszeknek mindig helyet csinálunk a fán, a gömbösökből pedig megpróbálunk annyit felrakni amennyi elfér.
14/14 anonim válasza:
240 cm-es 3d-s műfenyőt vettünk. Rose gold, arany, fehér díszek lesznek rajta. A rose gold természetesen új, de lesz rajta régi üveg gömb és horgolt díszek is. Többnyire gömbök, de van néhány cuki dísz is, mint balerína, szív, mikulás virág, fánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!