Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi a mozgásigénye 2 éves...

Bettty kérdése:

Mennyi a mozgásigénye 2 éves gyerkőcötöknek?

Figyelt kérdés
Mert mi a multkor 1,5 órát sétáltunk(saját lábán jött) és nem volt neki elég, mert aztán játszottunk a ház előtt az utcán és akkor is csak szaladt és szaladt és azt hajtogatta hogy sétálni,sétálni. És ez így megy minden nap. Én már nehezen bírom a tempóját.Főleg ilyen melegben.
2010. aug. 12. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Lányom 23 hónapos, hát ő egy sajtkukac. Nem áll meg egy percre se! Reggel felkel, már mondja, hogy játszó :) Lent vagyunk 9 előtt, dél körül jövünk fel, eszik-alszik, délután mehetünk újra. Persze néha úgy túlpörög, hogy este már a pelenkázón elalszik. Szerintem örülj neki, én pont azért bírom ezt, mert én is ilyen pörgős vagyok, na nem mondom, hogy nem esne jól egy kis pihi, de amikor alszik nappal, akkor feltöltődöm energiával, csak magamra figyelek, olvasok, netezek, eszek, tornázok, ilyesmi, pont emiatt szoktam reggel megfőzni már előre. Tök normális amúgy ez a mozgásigény, gyerekfüggő is persze, vannak olyanok, akik elülnek a homokozóban fél órát is nyugiban, na nálunk ilyen nincs, ahány gyerek... :)
2010. aug. 12. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak nekem azért fura mert ezt nem rég kezdte el. Eddig nyugodt gyereknek számított. De nem baj kell egy kis edzés anyának is! :)
2010. aug. 12. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Kisfiam igaz mégcsak 19 hónapos, de napi 2x4 órát kint kell vele lenni, rohangál egyfolytában. Én hőgutát kapok.

És ha hazajövünk még itthon is folytatja, kergeti a cicánkat, amíg főzöm az ebédet:)

2010. aug. 12. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Az egészséges gyerek egész nap mozog. A nagyfiam már lassan 4 lesz, de egész nap biciklizne, focizna, szaladna, játszóterezne. A kicsi 20 hónapos, 10 perc után kiszáll a babakocsiból, onnantól jön mellettem, sokat szalad, mászik, meg sem áll! Szerintem ez a jó, csak az anyukák nem bírják!
2010. aug. 12. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm az ő gyermeke tökre nyugodt, elvan otthon, játszik szépen a játékaival. Nemigazán szeret az utcán rohangálni, játszóterezni.

Nekem nem tűnik az a gyermek betegnek. Néha irigylem egy kicsit őket.

19 hónapos rohangálós kisfiú anyukája

2010. aug. 12. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem főként a kisfiúk mozgékonyabbak.
2010. aug. 12. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Látom nem vagyok egyedül. Nekem is kisfiam van!Szerintem csak én lustultam el. De majd idővel formába jövök
2010. aug. 12. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Férejem válasza: napi 26 óra...

Lányunk reggel 6-kor kel, kipattan a csipája és pörög este 21-ig, amikor elalszik. Egy pillanatra nem áll meg, már mindenki elfáradt a családban, de ő még pörög.

Bent rohangál egész nap, délelőtt sétálunk 2 órát (a lábán jön) délben alszik másfél-két órát, délután udvar , medence, hinta, játék, minden, és alig tudom berángatni fürödni...

Egyet bánok, hogy nem előbb szültem, szerintem több energiám (és türelmem) lenne hozzájuk...mert van egy 5 hós hugi is, nagylányom 26 hós.

2010. aug. 12. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
17 hónapos a lányom, én 7 hónapos terhes vagyok és napi 6 (!!!!) órát vagyok lent vele a játszón. Reggel 9-12-ig és délután 4-7-ig, és még itthon is egész nap rohangál pluszban. Nem lehet lefárasztani.............
2010. aug. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!