Mennyi a mozgásigénye 2 éves gyerkőcötöknek?
Kisfiam igaz mégcsak 19 hónapos, de napi 2x4 órát kint kell vele lenni, rohangál egyfolytában. Én hőgutát kapok.
És ha hazajövünk még itthon is folytatja, kergeti a cicánkat, amíg főzöm az ebédet:)
Nekem van egy ismerősöm az ő gyermeke tökre nyugodt, elvan otthon, játszik szépen a játékaival. Nemigazán szeret az utcán rohangálni, játszóterezni.
Nekem nem tűnik az a gyermek betegnek. Néha irigylem egy kicsit őket.
19 hónapos rohangálós kisfiú anyukája
Férejem válasza: napi 26 óra...
Lányunk reggel 6-kor kel, kipattan a csipája és pörög este 21-ig, amikor elalszik. Egy pillanatra nem áll meg, már mindenki elfáradt a családban, de ő még pörög.
Bent rohangál egész nap, délelőtt sétálunk 2 órát (a lábán jön) délben alszik másfél-két órát, délután udvar , medence, hinta, játék, minden, és alig tudom berángatni fürödni...
Egyet bánok, hogy nem előbb szültem, szerintem több energiám (és türelmem) lenne hozzájuk...mert van egy 5 hós hugi is, nagylányom 26 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!