Kisgyerekes szülők! Mennyire nevelitek “modern” módra a gyereket?
Ilyenre gondolok, hogy pl tabletet telefont adtok-e 3-5 éves gyereknek, lefekvési idő betartása,
napi rutin betartása.
Nekem még igazából nincs gyerekem, lassan majd szeretnénk és az anyósommal sokszor feljön ez a téma, kíváncsi, hogy hogy állok hozzá.
Nekünk pl nyolckor lefekvés volt, meg úgy meg volt a rendszer a gyermekkorunkban, tablet meg ilyesmi nyilván nem volt még akkor, telefonja meg csak felnőtteknek volt még (90-es évek vége fele). Velem egy idős anyukák meg tök lazán nevelik a gyereket, fent lehet egész éjszaka ha akar, 6 évesen altatni kell, anyukával alszik, adnak nekik mindenféle kütyüket, meg ilyesmi. Nekem személy szerint ezzel sincs bajom, nem lesz ettől valaki rosszabb vagy jobb szülő, nyilván sok minden úgy nem is “divat” már, teljesen érthető szerintem. Meg anyagilag is több dolgot meg lehet engedni. De abba is látok igazságot ha valaki régimódiasabban fogja fel. Én teljesen el vagyok veszve és félek is a gyerekvállalástól emiatt, de gondolom majd úgy is ki alakul.
Lehet hogy horror anya leszek.
Ti mennyire vagytok engedékenyebbek ilyen téren ?
Utolsó válaszoló!
Az utolsó pár szavaddal vitatkoznék! Miért lenne az életünk szerves része pl a tablet vagy az ipad?
Nekem sincs. Még soha életemben nem hiányzott!
1 db telefonom van, amin telefonálok,netezek, filmet nézek meg zenét hallgatok.
Semmi más kütyü nem hiányzik.
Amúgy meg az az életed része, amit azzá teszel!!
14!
Ugyan nem a 13. vagyok, de válaszolok neked én is: külföldön élek, itt a harmadikosok, vagyis a magyarorszagi elsősök tableten is tanulnak. A tablet olcsóbb, mint a számítógép. A világ nem áll meg, a technika fejlődik. A gyerek ebben nő fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!