Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekek számára...

2 éves gyerekek számára milyen telefonos appot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Főleg beszédfejlesztés témában érdekelne, de lehet akár logikai is. A lényeg, hogy fejlesztő jellegű. 🙂

2020. dec. 1. 10:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Anyukaja mondokazzon neki a szajaval a szemebe nezve.

Nagyon ugyesen fejlesztheted a motorikus keszsegeit keplapozgatas es dolgok forgatasa nelkul is. Jezusom.

A hamarabb talalkozik vele az nem feltetlenul 2 ev.

2020. dec. 1. 11:25
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Hú, 2 évesen semmi, de semmi köze nem kellene lennie a telefonhoz.

Az enyém 4 éves és nagyon akarja a telefonomat, de egyszerűen nem adom oda neki.

Én sem használom inkább, így nincs konfliktus.

A telefon, tablet meg a nem tudom mik semmi pluszt nem adnak a gyereknek.

Miért?

Készen kap meg mindent, borzasztóan gyors amit lát, az agya fel sem fogja.

Attól mert szerinted hamarabb fog találkozni ezekkel a kütyükkel az nem a 2 éves kor.

Ne ezzel akard fejleszteni.

Amúgy szerintem te is rá tudsz keresni az ilyen kütyük káros hatásaira, tudod te kezelni a telefont szerintem.

2020. dec. 1. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És ez csak első oldal a Google-ön...

2020. dec. 1. 11:30
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
2 évesen semmilyet. Tök felesleges idejekorán zombit csinálni a saját gyerekedből.
2020. dec. 1. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Füzessy Zsuzsa mondókás könyve...Einstein állítólag 3 v.4 éves koráig egyetlen szót sem szólt:)Nem volt mondanivalója:))
2020. dec. 1. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:
21%
Népszava, meg Origo aztán hiteles forrás és tanulmány ... :D
2020. dec. 1. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

A beszéd fejlődésének alapja a mozgás.

A lányom megkésett beszédfejlődésű. Amit ajánlok nektek:

Gyermekhangszerek vétele: xilofon (hangolt!!), rumbatojás, triangulum, furulya, stb. Zenéljetek együtt.

Höcögtető mondókák ölben játszása ritmusra.

Tsmt torna végzése szakember ajánlásával. De ehhez kell vizsgálat is.

2020. dec. 1. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Folyt.

Valamint. A képernyő kerülése! Az éretlen idegrendszerre káros hatással van. A lányomat a fejlődésneurológus és a gyógypedagógus eltiltotta tőle 3 éves koráig. Biztos nem véletlenül!!

2020. dec. 1. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:
97%

Millió egy tanulmány szól róla, hogy pont hátráltatja a képernyő a beszédfejlődést. Én nem fogom helyetted keresni, eleget kerestem anno, meg hallgattam előadásokat erről. De ha logikusan belegondolsz is elég egyértelmű, hogy az animáció nem követi le a szájmozgást megfelelően. Idegrendszerének meg marha jót tesz a vibráló képernyő...

És ne írjátok, hogy "jaj az enyém egész nap tvzik is folyékonyan beszél egy évesen" mert nem a képernyő miatt beszél, hanem annak ellenére.

2020. dec. 1. 13:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Beszéd fejlesztés céljául nagyon jók a mesekönyvek. Imádják lapozgatni már 2b évesen. Enyém már maga akarja felolvasni nekem. Igaz még csak szavakat mond
2020. dec. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!