2 éves gyerekek számára milyen telefonos appot ajánlanátok?
Anyukaja mondokazzon neki a szajaval a szemebe nezve.
Nagyon ugyesen fejlesztheted a motorikus keszsegeit keplapozgatas es dolgok forgatasa nelkul is. Jezusom.
A hamarabb talalkozik vele az nem feltetlenul 2 ev.
Hú, 2 évesen semmi, de semmi köze nem kellene lennie a telefonhoz.
Az enyém 4 éves és nagyon akarja a telefonomat, de egyszerűen nem adom oda neki.
Én sem használom inkább, így nincs konfliktus.
A telefon, tablet meg a nem tudom mik semmi pluszt nem adnak a gyereknek.
Miért?
Készen kap meg mindent, borzasztóan gyors amit lát, az agya fel sem fogja.
Attól mert szerinted hamarabb fog találkozni ezekkel a kütyükkel az nem a 2 éves kor.
Ne ezzel akard fejleszteni.
Amúgy szerintem te is rá tudsz keresni az ilyen kütyük káros hatásaira, tudod te kezelni a telefont szerintem.
A beszéd fejlődésének alapja a mozgás.
A lányom megkésett beszédfejlődésű. Amit ajánlok nektek:
Gyermekhangszerek vétele: xilofon (hangolt!!), rumbatojás, triangulum, furulya, stb. Zenéljetek együtt.
Höcögtető mondókák ölben játszása ritmusra.
Tsmt torna végzése szakember ajánlásával. De ehhez kell vizsgálat is.
Folyt.
Valamint. A képernyő kerülése! Az éretlen idegrendszerre káros hatással van. A lányomat a fejlődésneurológus és a gyógypedagógus eltiltotta tőle 3 éves koráig. Biztos nem véletlenül!!
Millió egy tanulmány szól róla, hogy pont hátráltatja a képernyő a beszédfejlődést. Én nem fogom helyetted keresni, eleget kerestem anno, meg hallgattam előadásokat erről. De ha logikusan belegondolsz is elég egyértelmű, hogy az animáció nem követi le a szájmozgást megfelelően. Idegrendszerének meg marha jót tesz a vibráló képernyő...
És ne írjátok, hogy "jaj az enyém egész nap tvzik is folyékonyan beszél egy évesen" mert nem a képernyő miatt beszél, hanem annak ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!