Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatiszta volt, aztán?

Szobatiszta volt, aztán?

Figyelt kérdés

2 éves múlt kislányom és már kb 2 hónapja napközben (az alvást is beleértve) szobatiszta. Egy két baleset persze előfordult, de ez még normális szerintem. Ezen a héten viszont megváltozott minden! Bepisil, bekakil alvásnál! Sőt, amit utána művel, ha nem érek oda időben, az borzasztó!!!!

Kb 1 hónapja elköltöztünk, de itt az új házban is szólt ha kellett pisilni, kakilni, nem volt semmi gond, csak az utóbbi pár napban!

Lehet ez a költözés miatt? Ti is tapasztaltatok már ilyet?

2010. aug. 11. 16:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia nálunk is ez volt. Ha nem értem oda na azt nem részletezem. Elegem lett a takaritásbol ezek a müvek után és nem hagytam egyedül a lefekvénél egy percre sem. Ez igy ment Kb 2 honapig ma már újra egyedül alszik el és szol ha kell kakilni pisilni. Nálunk bölcsödei gondok voltak azt hiszem igy tiltakozott a maga modján.
2010. aug. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!