Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesen milyen ajándék lenne jó?

2 évesen milyen ajándék lenne jó?

Figyelt kérdés
anyósom már most kérdezte mit kapjon a kislányom karácsonyra, születésnapra (dec. 23-án lesz 2 éves). most én ezt még nem tudom megmondani, mi fogja akkor érdekelni...de hirtelen arra gondoltam, a xilofon jó lenne. szerintetek? vagy minek örülne?
2010. aug. 11. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Valami játék lenne a legjobb, amik a 2 éveseket érdeklik. Xilofon nem hiszem, hogy jó lenne...
2010. aug. 11. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
a kérdésem pont arra irányult, hogy mi érdekli a 2 éveseket.....
2010. aug. 11. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom hogy a xilofon ennyi idősen érdekli e még?! De sztem lehet, a kislányom kb 1 éves volt amikor kapta imádta,most 2 éves(lesz szeptemberben) és elő sem veszi.Én is gondolkozom már az ajándékon, valahol azt olvastam, hogy nekik már a fűzős játékok jöhetnek.Nagy fagyöngyök,van olyan cipőfűzős amit füzögetni kell,ill a puzzle.Persze ez csak néhány darabos.Én ezekre gondoltam.+ruha+cipő mert kezdjük a bölcsit.

De kiváncsi vagyok még a válaszokra hátha bejön valami jó ötlet.

2010. aug. 11. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden érdekli őket:-))

Amúgy nagyban függ attól, mitek van már.

A hangszer jó, jó a tricikli-bicikli, csúszda (akár szobában is használható). A homokozó inkább nyári dolog (lányom nyári)ezért kapott hintaágyat is. Tavaly medencét és napszemüveget.

Imádja az állatos könyveket, imád táskába pakolni, babát öltöztetni, ellátni.

2010. aug. 11. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom most lett két éves, és most volt a névnapja is. Együtt tartottuk. Az ajándékai: mózeskosaras babakocsi, baba, mosógép, porszívó, olyan labda, amit ha eldobunk el kezd villogni, mágneses horgászbot, egy doboz duplo, és egy kockakirakó (ebből sajnos elég nehezet sikerült választanunk, még nem érdekli). Legjobban a duplonak örül.
2010. aug. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!