Az én lányom 4.5 éves, 2 hetente beteg, de mindig csak antibiotikumot kap!
Most is köhögött 1 hétig. Fel sem merül a dokiban,hogy Covid lenne. Pedig zörgött a tüdeje.
Ma már mehetett oviba.
Szerintem ne menjetek sehova!
2020. nov. 26. 08:39
12/23 anonim válasza:
Dehogy mehet!
(Ismerek olyan 5 fős családot ahol épp mindenki karanténban van azért, mert az egyik gyereknek van 1 kis tünete, a gyorsteszt negatív lett, de amíg a másik eredmény nincs meg addig senki nem mehet sehová!)
2020. nov. 26. 08:44
13/23 anonim válasza:
Hát, a lányunk fúlt meg a köhögéstől, de senki nem ajánlott tesztet..
Sőt, telefonon mondta a doki, hogy mehet oviba.
Nem tudom, miért nem lehet itt is tesztet végezni...
2020. nov. 26. 08:47
14/23 anonim válasza:
Nem,de csináltatok tesztet mindenkire.
2020. nov. 26. 10:41
15/23 anonim válasza:
Természetesen nem! Nálunk csak én voltam beteg, se a párom, se a 2 gyerek de senkit nem engedtem sehova, párom is táppénzre vették.
2020. nov. 26. 12:23
16/23 anonim válasza:
Szóval van a családban valaki aki pozitív, s neked még kérdés hogy mások eljárkálhatnak-e?
NEM, NEM MEHETTEK SEHOVA.
Max úgy, ha a család többi tagja elköltözik pl a hétvégi házukba, majd csináltatnak ők is tesztet, s mind negatívok. (S persze a pozitívval időközben nem kerülnek közben kapcsolatba, mert akkor megint nem ér semmit se az egész.)
2020. nov. 26. 12:43
17/23 anonim válasza:
Mivel én nekem pozitív lett a tesztem, automatikusan a férjemet is mint közvetlen kontakt karanténba rakták velem együtt. Automatikusan fertőzöttnek/hordozónak nyilvánítják. A ti esetetekben is pont így van. Tehát mindenki maradjon otthon.
2020. nov. 26. 13:33
18/23 anonim válasza:
Utolsó ez elvileg így van, gyakorlatban ritkán. Mire lejelentett a dokim,kijött a mentő, leteszteltek és meglett az eredmény, eltelt 9 nap. Addig mehettünk volna bárhova kutyát nem érdekli.10.nap hivott az antsz, másnap kijelentett a dokim. Nagyon el vannak havazva csak igy ennek semmi ertelme
2020. nov. 26. 20:21
19/23 anonim válasza:
Remélem te is nyugodt lélekkel eljársz dolgozni meg boltba. Eszem megáll milyen emberek vannak. Nem is csoda, hogy nem sikerül megfékezni a vírust.
2020. nov. 27. 06:59
20/23 anonim válasza:
Én nem... előtte 9 nappal halt meg egy számomra fontos ember covidban...de nagyon sokan igen sajnos. Sokkal keményebb szankciók kellenének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!