A sok alvás és a nem evés teljesen normális egy végighányt éjszaka után. Itasd vízzel és vegyél ors-t, rehidrálo folyadékot a patikában, behütve itasd vele, ha enne valamit érdemes a sót pótolni ropi, perec, sózott főtt krumpli. Figyeld, hogy mennyit pisil, ha nincs, vagy kevés a vizelet, akkor kórház.
2020. nov. 23. 19:01
23/33 anonim válasza:
Gyerekeket mindenhol fogadnak, olyan nincs hogy nem. Rota oltasa van?
2020. nov. 23. 19:01
24/33 Andi80018 válasza:
Igen, mindenképp ORS. Már az első hányás után kellett volna adni, és nem gyengült volna le ennyire, illetve nagyon jó a hányás-hasmenés csökkentésére. De még mindig adhatod neki, illetve BioGaia Protect.
2020. nov. 23. 19:44
25/33 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a gyerek sürgősségit.
Majd ők eligazítanak.
Az én lányom 3.5 éves koráig 4x volt hányás-hasmenés miatt infúzión. Olyan is volt, hogy szerdán hazaengedték, csütörtök reggel vihettem vissza, mert összeesett...
Nagyon hamar kiszárad egy ilyen kisgyerek. Ne hagyd annyiban!!
2020. nov. 23. 20:47
26/33 anonim válasza:
szėpen be viszed az ügyeletes gyerekkorhåzba.vagy kihivod a gyermekorvosi ügyeletett.
2020. nov. 23. 20:52
27/33 Andi80018 válasza:
Mi újság, van valami javulás ez idő alatt, mit történt?
2020. nov. 23. 21:00
28/33 anonim válasza:
Ha iszik a hànyàs, hasmenès, làz mellett, akkor kialussza a betegsèget. Ha nem iszik eleget, akkor kiszàradhat.
Ilyesztő, de nem nagyon súlyos betegsègnek hallatszik a leìràsod alapjàn.
Hogy van azóta?
2020. nov. 23. 21:16
29/33 A kérdező kommentje:
Jobban van szerencsére kicsit,doki azt mondta,itassam és nem lesz gond...
2020. nov. 23. 21:45
30/33 anonim válasza:
25ös vagyok.
Nagyon figyelj rá oda! Írtam, hogy 4x voltunk kórházban emiatt... (de a lányom betegen született, gyengébb)
Csak azt akarom írni, hogy hamar rosszra fordulhat a helyzet.
A vizébe kis sót és kis cukrot is tegyél!
Vagy itass vele dehidráló folyadékot (gyógyszertárban lehet venni).
Nagy esély van rá, hogy simán kialussza, de ha kihányná a vizet is, akkor vidd be a sürgősségire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!