Akiknél a dackorszak 2 éves korban nem volt vészes, később sem lett az vagy változott?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 14:16
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. nov. 25. 23:18
12/15 anonim válasza:
Ajánlom a Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje című könyvet. Előtte is jól reagáltam le a hisztiket ,hasonlóan mint a könyvben ,de a könyv nagyon hasznos nekem és bevallik! Ezért is írtam ,hogy nagyon függ ,hogyan neveljük gyermekünket! A gyermek a szülő tükörképe én ezt vallom!
13/15 anonim válasza:
Utolso,szerintem meg nem. Mi halal nyugodtak,csendesek vagyunk,lanyunk egy hisztigep. De az ismerosi korben es mindenhol is ezt latom. A gyerekek sokszor ellentetei a szulonek. A hozott anyag kb 60%,a maradek 40%-on lehet valamit nevelni. Ez van.
14/15 anonim válasza:
Jólvan nem kell vitatkozni. :) Nekem más az álláspontom ,és mivel szakember is van a családban , így mindenképp...igazából én arra gondoltam és írtam,hogy nem mindegy hogyan reagáljuk le a hisztiket! Nekem a családban és a barátok.gyerekei se egy hisztigépek🤔😁 De akkor neked is ajánlom a könyvet,tényleg nagyon jó!
15/15 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok, tavaly nőttem ki belőle, bár még mindig vannak olyan esetek...
(Ráadásul fiú vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!