Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akiknél a dackorszak 2 éves...

Akiknél a dackorszak 2 éves korban nem volt vészes, később sem lett az vagy változott?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nàlunk 2 évesen szinte alig észrevehető volt csak, azt hittem ennyivel megis usszuk. Most 3 éves, néha kikerget a hisztikkel a világból , meg az akaratosságával, de hálisten magát földhöz nem vágja:) szoval azt gondolom sokkal rosszabb is lehetne. Bizom benne, hogy nem lesz.
2020. nov. 23. 14:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Nálunk szinte nem is volt dackorszak. Már 8,5 éves a fiam, szerintem már nem is lesz, kíváncsi leszek a kamaszkorra :)
2020. nov. 23. 15:32
 3/15 anonim ***** válasza:
2,5 évesen lett a fiamnál dackorszak de 3 éves korára el is múlt. Viszont ez a fél év sem volt olyan vészes. Egy nyugodt, kiegyensúlyozott természet.
2020. nov. 23. 19:00
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor még bármi előfordulhat.

2020. nov. 23. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:

Lányomnak most kezdődik, kezdi feszegetni a határokat. 2,5 éves most

A fiammal 1,5 éves korától 4 éves koráig szenvedtünk.

2020. nov. 23. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 7 es hisztiben ugyanott tartunk mint 3 evesen. El se mult. Szerintem borzaszto kamasz lesz. Ugyanugy a foldre veti magat es vergodik,ha valami nem ugy van,ahogy o akarja. Persze csak itthon,nekunk adja elo,de akkor is...
2020. nov. 24. 05:38
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
3 éves és eddig nem igazán volt.Igaz első gyerek ,de én úgy gondolom sok múlik a szülőkön is ,hogy mennyire hisztis és akaratos egy gyerek...pl.en megdöbbenve látom ,hogy kisfiammal egyidős gyerekek vagy nála idősebbek ,mit le művelnek a boltban , játszóteren... üvöltenek mindenért , földhöz verik magukat.. 😱 Kisfiak is csak nézi és azt kérdezi " anya mit csinál a kisfiú/kislány? "
2020. nov. 25. 17:39
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó, persze, hogy múlik a nevelésen is de nem minden. Pl nekem a fiam nyugisabb természet és ő első gyerek. És most szó szerint.. újszülöttként is minimum 5x hangosabban sírt a kislányom, mint a kisfiam. Ég és föld a 2 gyerek. A kicsiről persze nem beszéltem korábban, mert ő hisztis. Júliusban lett 3 éves és persze sokat javult a a helyzet, mondjuk tudja, hogy hisztivel nem ér el semmit de nagyon sokszor vezeti le hisztivel a csalódottságát, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. Ő ilyen és kész.

3-as voltam

2020. nov. 25. 18:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Az miért számít, hogy első gyerek-e?
2020. nov. 25. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem számít kérdező, de ha fordítva lenne, akkor rá lehetne fogni, hogy több rutin miatt esetleg másabb a nevelés ezért kevesebb a hiszti. Ha az első gyerek nyugodt természet a második meg hisztisebb akkor elég valószínűtlen, hogy a nevelés érdeme lett volna egy nyugodt gyerek és helytelen nevelés miatt lenne egy hisztis második. Én legalábbis csak ezért említettem a 7-esnek.

8-as voltam.

2020. nov. 25. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!