Akiknél a dackorszak 2 éves korban nem volt vészes, később sem lett az vagy változott?
Köszönöm a válaszokat!
Akkor még bármi előfordulhat.
Lányomnak most kezdődik, kezdi feszegetni a határokat. 2,5 éves most
A fiammal 1,5 éves korától 4 éves koráig szenvedtünk.
Utolsó, persze, hogy múlik a nevelésen is de nem minden. Pl nekem a fiam nyugisabb természet és ő első gyerek. És most szó szerint.. újszülöttként is minimum 5x hangosabban sírt a kislányom, mint a kisfiam. Ég és föld a 2 gyerek. A kicsiről persze nem beszéltem korábban, mert ő hisztis. Júliusban lett 3 éves és persze sokat javult a a helyzet, mondjuk tudja, hogy hisztivel nem ér el semmit de nagyon sokszor vezeti le hisztivel a csalódottságát, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. Ő ilyen és kész.
3-as voltam
Nem számít kérdező, de ha fordítva lenne, akkor rá lehetne fogni, hogy több rutin miatt esetleg másabb a nevelés ezért kevesebb a hiszti. Ha az első gyerek nyugodt természet a második meg hisztisebb akkor elég valószínűtlen, hogy a nevelés érdeme lett volna egy nyugodt gyerek és helytelen nevelés miatt lenne egy hisztis második. Én legalábbis csak ezért említettem a 7-esnek.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!