Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis anyukák: sok minden kell...

Ovis anyukák: sok minden kell az ovikezdéshez?

Figyelt kérdés
Ti hogy oldjátok meg az ovis jel kérdést? Rávasaljátok, beleírjátok, vagy előre hímzettet vartok bele? És minden ruhába bele kell varrni?
2010. aug. 11. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Textilfestő filctollal, a jelet rajzolom bele. Ezt utána rá kell vasalni, különben az első mosásnál kikopik belőle.

A nem látható címkére rakom.

2010. aug. 11. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ezeket kellett vinnünk:

-benti cipő

-tornazsák(torna felszerelés)

-ágynemű huzat+kispárna(az ágyneműt az ovi adja)

-fogkefe

-tisztasági zsák benne:váltóruha

plusz havonta

-fogkrém

-papirzsepi

-200ft csoportpénz

én bele hímeztem a jelét.de szerintem ez mindegy amelyiket te jónak látod.Van olyan is hogy csak rá rajzoltam alkohol filccel pl:oviszsákja

25/N kisfiam 3.5 éves(2,5 éves kora óta ovis)

2010. aug. 11. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én majd varratok anyósomal fehér vászonból kis kockákat és abba himzem bele a jelét mert szeretek -állitólag tudok is - himezni. igy biztosan nem vásárolni fogom.

az oviszsákjára már megvan a szallag keresztszemes himzéssel is azt eltettem mert nem tucatterméket szeretnék.

igen mindenbe bele kell tenni

nézz szét itt a keresőben bal oldalt rengeteg ilyen kérdés volt már tényleg felesleges leirni mert minden ovódában más a köv. lista.

kell szobacipő kinti cipő is

kell kintre ruha de van ahol kapnak a kicsik

kell bentre legalább két váltás játszóruha

kell oviszsák és a fogkefe fogkrém pohár meg kéztörlő és ágynemü de ezt is van ahol kapják ha nem akkor két szett kell egy ami van és egy váltás.

2010. aug. 11. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A leírtakon kívül nálunk kellett még rajzfelszerelés is (bár mi a szülőin megbeszéltük hogy inkább mindenki befizet egy megbeszélt összeget és az óvónők megveszik mindenkinek ami kell. Így nincs vita hogy az egyiké ilyen minőségű a másiké meg amolyan. Mindenkinek egyforma van és nincs vita belőle.
2010. aug. 11. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Legalább valami fogalmam lett a dolgokról. Még egyszer köszike mindenkinek!
2010. aug. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!