Ki mennyit költ egy gyerekre, karácsonykor? Játékokra gondolok.
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 18:57
12/48 anonim válasza:
Nekunk egy kisfiunk van olyan 30 ezer forint korul van az ajandeka,plusz meg a nagyszuloktol kap.azt hittem eddig hogy tuzasba estem de ezek szerint nem is..
14/48 anonim válasza:
1 éves ikrek, 20.000Ft összesen.
15/48 anonim válasza:
20-20 ezret. Két gyerekünk van.
16/48 anonim válasza:
Bocsi az offert de ez a 150-200 ezres kategoria ez mi? Okostelefon? Jatekkonzol?
17/48 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam,egy Lego drága lesz 30 ezerért. De akkor sehol nem vagyok.
2020. nov. 14. 19:55
18/48 anonim válasza:
Az igen 100-200e/gyerek. Nincs itt szegénység. Durván szeret költeni a magyar. Hol vannak még akkor a többiek, rokonok?!
Csórónak érzem magunk a 30e/ gyerekkel.😅
19/48 anonim válasza:
Mi egy triciklit vettünk, ez 60 ezer volt meg 5000-ért játékot. De igazából a tricikli családi ajándék. Így mondjuk 15-20 ezer lesz ami ránk jut belőle.
20/48 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, hogy ha veszel egy nagyobb Legot, már nem állsz meg 20-ban.
Én olyan 50 körül számítok emiatt, 5 éves fiamnak.
De idősebb gyerekeknek el tudom képzelni, hogy még többe kerül az ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!