Anyum eddig 150-200 ezret koltott el csak gyerek jatekokra karacsonyra, hogy allitsam mar le?
1. Hadd vegye, a saját pénzét arra költi, amire akarja.
2. Ne mondj neki ötletet, vedd meg, és tedd el. Ha kérdezi, mondj mást. :-)
Nekem anyósom dettó ugyanez. Ha anyám lenne ilyen, vele tudnék beszélni, de mivel anyósomról van szó félek hogy megsértődik.
Tényleg nem kell neki megmondani mit szeretnétek, főleg azt nem amit te készülsz venni nekik. Én már ebből okultam, pár éve a férjemnek is megvette azokat az ajándékokat amiket én akartam megvenni, nekem meg nem maradt több ötletem.
Hát örülj neki...
Még mindig jobb mint az én anyósom, aki ha eljön mindig elviszi a kajánkat (példálózik, hogy nincs otthon kajája stb.) vagy célozgat, hogy milyen kevés a nyugdíj, fizessen már a férjem be neki ezt vagy azt. Aztán hónap végén meg mi is úgy kapargatjuk össze a pelekára valót:( Én nem bánnám ha lenne egy ilyen segítőkész nagyi:(
Nálunk szintén az a helyzet hogy a kedves nagyi mindig üres kézzel jön. Most 8 hónapos a lányom, de mikor megszületett akkor hozott neki 1 rugit, nacit, felsőt.
Persze most jön a karácsony, hát mondta hogy ide adja a pénzt vegyünk amit akarunk. De a férjem mondta neki hogy nem hanem ő vegyen valamit. Erre kitalálta hogy vesz etetőszéket. Kérdezte milyet, elmondtuk milyet ne. Persze ő pont olyat akar venni, és akár hogy csavarja a dolgokat akkor is az lesz amit ő kigondolt.....
Így azt mondom hogy akkor inkább tényleg ne hozzon semmit. Amúgy nagyon jól esne ha néha hozna 1-2 meglepit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!