Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olyan Lego készlet, amiben...

Olyan Lego készlet, amiben csak kockák vannak? Létezik?

Figyelt kérdés

Nagyon sok legót vettünk már, de a legtöbb dobozban alig van kocka, amiből lehetne is építkezni, inkább ilyen kis kiegészítőkből állnak.

Megvettük a nagy Classic dobozt, ami elvileg kockás, de csomó ilyen mini valami, szem, virág stb van benne, hiába 1000 db...

Tudom, hogy az a lényege a Legonak, hogy minél kreatívabban lehessen belőle építeni, de nekem most leginkábbkockára lenne szükségem.

2020. nov. 14. 07:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbb kocka szerintem a Kockavalkád fantázianevű készletben van. Utolsó válaszoló is erre gondolhatott.

De itt darabra is tudsz venni bármit: [link]

2020. nov. 14. 10:06
 12/16 A kérdező kommentje:

#9. Köszönöm, akkor mindenképp utánanézek!

Kerestem már a Marketplace-n, csak mind messze van és jobbára nem engednek válogatni belőle. Kisvárosban lakom, helyben még nem találtam.

2020. nov. 14. 10:07
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Én csak duplóból tudok ilyet, de ez nagyobbacska legó 3-4-5 éveseknek.

Facebook marketplacen nézz körül, a legtöbben ott hirdetik, ha már nekik nem kell.

2020. nov. 14. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Én innen rendeltem.

2020. nov. 14. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

Az ikeaban van! 😊

[link]

2020. nov. 14. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:
van lego Minecraft
2020. dec. 6. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!