Mit kell vinni az oviba? Honnan lesz gyorsan ovis jel?
milyen ruhát?
kell overáll télire egy
kell kinti cipő az udvaron játszani egy pár
kell benti cipő egy pár
kell benti ruha - legalább legyen bennt 2 váltás-
reggel könnyen felvehető ruhák
előre készitsétek ki első este vagy ha vasalsz vegyél 5 vállfát ird rá hogy hétfő .... péntek
és készitsd elő úgy könnyebb!
kell bőven alsónemü neki bentre is
kell tisztasági felszerelés szappan fogkefe fogkrém mindenből egy db.
kell kéztörlő 2-3 db de bentre csak egy! jele v. neve rajta
vegyél alkoholos filcet egyelőre ird bele mindenbe a nevét aztán ráértek a jellel
abból olyat ami belevasalható a ruhába
lányoknak benti ruha legyen kisruha.
ovis jelet a neten is tudsz rendelni !!!
csak ügyesen ha szépen vásároltok akkor elég lesz az idő.
nem ... szoktak kérni overallt hogy kint játhassanak koszolhassanak.
amibe viszed azt zacskóba teszed és este visszaöltözteted.
Az én kisfiam is most szeptemberben kezdi az ovit és aug. 25.-én lesz a szülői értekezlet,abban a pár napban kell majd beszerezni nagyrészt a dolgokat,ami még augusztusból hátra lesz.Én már most vettem dolgokat,ahol akció volt,pl. pizsit,benti cipőt,melegitőalsókat.
Vasalható ovis jel?Nem is hallottam még róla.És netről is lehet rendelni?
Egyébként az lenne a jó,ha lehetne választani jelet sztem.
Tavaly ezt a listát kaptuk az óvodában :
- 1 pár benti cipő ( nem fekete talú, mert az nyomot hagy a műpadlón)
- 1 pizsama / ottalvósoknak /
- ágyneműhuzat, lepedő, kispléd / ottalvósoknak - van az ovinak is ágyneműje, de 30 éves :( /
- 1 cs. fénymásoló papír
- 1 cs. vastag színes ceruza ( 12 színű )
- 1 vízfesték
- ecsetek
- 1 cs. szalvéta
- 1 cs WC-papír
- 1 cs. nedves törlőkendő
- 1 cs gyurma
- 1 garnitúra váltóruha ( nadrág,trikó, felső,zokni,bugyi - ha "baleset" történne )
- 1 "festőpóló"
A jelet se rávarrni, se beleírni nem kell a ruhába, a gyerekek a saját kis fogasukon tartják a cuccaikat, nem fog lekeveredni.
A benti ruha nálunk az, amiben viszed a gyereket, télen persze adsz rá overallt, stb. A festőpóló az, amiben "alkotnak", egy nagyobb póló, amit a ruhájára húznak rá, hogy ne legyen piszkos.
Egy garnitúra ünneplő ruha kell, hogy anyák napján, karácsonykor, stb érezhessék a gyerekek, hogy az egy különleges nap, amúgy nálunk mindig szólnak, hogy lehetőleg "játszósban " vigyük a gyereket. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!