3 évessel mit játsszak?
Figyelt kérdés
Nem az én gyermekem, csak vigyázok ma rá. Már festegettünk, most mesenézés van, de szeretnék valami olyan programot amitől meg is éhezik, és el is fárad (délben szundi van neki, anyukája mondta, hogy fárasszam le). Mit csináljunk? Elég akaratos, szóval mindenféle ötlet lehet, hogy legyen miből választani :D2020. nov. 12. 08:06
1/12 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy rengeteg játéka van, és mesekönyve, de a mesék felolvasása nem érdekli.
2020. nov. 12. 08:08
2/12 A kérdező kommentje:
Az éneklés se az ő világa, azt mondta nagyon hangos :D
2020. nov. 12. 08:09
3/12 anonim válasza:
bújócska, akadálypálya építése, bunker építése, "nagybevásárlás" mondod neki mit tegyen a kosarába, neki meg meg kell keresnie az adott dolgot.
4/12 A kérdező kommentje:
Bújócska nem rossz ötlet, futkosva keresne, szóval fárasztó :D bunker is van már azóta, meg memóriakártyázás is volt
2020. nov. 12. 08:20
5/12 anonim válasza:
Fel kilenc van, de 8kor mar a festegetés megvolt, már bunkert is építettetek és memóriakartyaztatok is. Aha.
6/12 A kérdező kommentje:
6.30 óta itt vagyok. 2 órába belefért.
2020. nov. 12. 08:32
7/12 A kérdező kommentje:
3 éves. Nem tudom órákra lekötni egy dologgal, mindenbe belekap, utána otthagyja, és másba kezd.
2020. nov. 12. 08:34
8/12 anonim válasza:
Kert, séta, játszótér, én bent nem tudom lefárasztani.
9/12 A kérdező kommentje:
Kimenni sem akar. Nem sűrűn szoktam én vigyázni rá, lehet, hogy az is baj, de a friss levegő tènyleg jót tenne (nekem is :D). Az a baja, hogy fel kell venni a vastag nadrágot.
2020. nov. 12. 09:25
10/12 anonim válasza:
Meleg van, nem kell olyan vastag nadrág. Nálunk az van, amit mondok, de én az anyja vagyok és szeret kimenni. Bent lehet épitözni: duplo biztos van, kis történeteket kell eljátszani plüssel, vagy lego figurával, autózni, főzni kiskonyhában (ha van), gyurmázni, festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!