Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Alvásidőben ti is ledőltöl a...

Alvásidőben ti is ledőltöl a gyerkőccel?

Figyelt kérdés

Most lesz 2ésfél éves a lányom,a délutáni szundi alatt néha én is elalszom,de van hogy csak pihizek,netezek mellette.

Anyósom itt volt velünk őszi szünet alatt,tegnap este pedig telefonon ecsetelte férjemnek hogy ez mégis milyen szokás,meg megint aludtam? És hogy nekem ilyenkor már nemkellene.

Eddig sohasem tett megjegyzéseket rám,vagy amit csináltam (vagy csak nemtudok róla?)..meglepett ez most.

Magyarázkodni nem akarok neki hogy miért is esik jól,ezt talán ti is tudjátok.

2020. nov. 4. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam nemsokára 8 hónapos. Még alszik délelőtt és délután is. A délelőtti alvásakor én is szoktam, délután nem.
2020. nov. 4. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is alszom, ledőlök, akkor is, ha van itthon hàzimunka. 1 èves hurrikàn a lànyom, màshogy nem bìrom mellette. Igy is 1-1,5 òràt alszik napközben.
2020. nov. 4. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig együtt alszunk az 1éves fiammal. Furán néztek rám gyerekes ismerősök mikor szóba került,anyósom nem szól bele semmibe hála Istennek,de nem érdekel ki mit gondol. Nehogy már lelkiismeretfurdalásom legyen mert ez alatt 2 óra alatt én is pihenek és nem a kertet ásom fel.
2020. nov. 4. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lefekszek. Nem mindig, de ha nem alszok akkor sem csinálok semmit (házimunkát), olvasok,netezek, tv-zek.
2020. nov. 4. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Anya vagyok nem bio robot. Most ez hülye hasonlat de a munkahelyen is van pihenőidő. Igen ha van lehetőségem és alszik a gyerek is, nincs halaszthatatlan dolgom akkor én pihenek, körmöt festek, netezek magammal foglalkozom.
2020. nov. 4. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

Mi köze van hozzá?!

És ha a pároddal szexeltek addig, ahhoz se lenne semmi köze.

Mindenki azt csinál a szabadidejével, amit akar.

Az én anyósom mindenbe belepofázik, de nem érdekel. Szerinte egy háztartási anyarobotnak kéne lennem.

Én is ledőlök délután, netezek, filmezek, olvasok. Ha álmos lennék, aludnék is, volt rá példa, de én mondjuk nappal nem nagyon bírok, csak ha rossz éjszakánk volt.

Én is

2020. dec. 4. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

Ja és csak így bírom estig a gyűrődést, mert egy kis energiagombóc a lányom 😊

Nekünk anyáknak nem jár a pihenés?? Mi mivel működünk?

Biztos vagyok benne, hogy épp az ilyen anyósok mennek innen haza sorozatok elé tespedni estig...

2020. dec. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!