Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel kezeljem 20 hós lányom...

Mivel kezeljem 20 hós lányom fülét/fülbevalóját?

Figyelt kérdés

4 hete lövettük be a fülét.Minden nap 1X-2x meg tisztítom alkohollal.

Egyszer-kétszer előfordult hogy nedvedzett neki,de ma nagyon csúnya egész nap,most tisztítottam le és ahogy kicsit megnyomtam véres-gennyes váladék jött ki a fülbevalója alól!

Mivel tudnám kezelni?

Tetran kenőccsel nem merem mert a betegtájékoztatóján az van hogy 8 év alatti gyermeknek nem szabad!

2010. aug. 9. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Forgatni kell a fülbevalót naponta (gyógyulásig), miután betadin oldattal kezeled elöl, hátul a fulcimpán!

2010. aug. 9. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
nekünk már a korházba bele rakták a fülbe valót.azt mondták simán használhatjuk a tetrán kenőcsöt.
2010. aug. 9. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:

nem tudom ismered e az aloe first-et. nem reklámozni akarom de nekem segített, nekem is kifúrták az egyiket, és begyülladt :S azzal fulytuk be és elmúlt:)

bár drága lehet, gyógyszertárakban még nem láttam, de szinte mindnere jó, konyhai balesetek, horzsolás stb.

remélem tudtam segíteni:)

2010. aug. 9. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen a flakon

2010. aug. 9. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Többször is forgatom naponta.

Reggel ha felébred akkor bekenem neki tetrannal!

2010. aug. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!