5 éves kisfiad mit/miket kap karácsonyra?
Kinek mit kap az 5 eves (koruli) kisfia iden karacsonyra?
Akar szulotol, nagyszulotol.. minden valasz erdekel 🙂
Na ez engem is érdekel, mindig megkérdezzük, hogy minek örülne, most egyedül frizbi labdát szeretne...
Ő februárban lesz 5
Amit szeretne nagyon de nagyon nagy doboz lego. Azt, hogy milyen fajta a lego nem mondja sosem csak oriasi doboz legyen.
Tolunk rendorkapitanysagot kap, nagyszuloktol korhazat, keresztszuleitol meg bortonszigetet.
De o evkozben nagyon ritkan kap jatekot. Inkabb alkalmakra de akkor sokat, minosegit.
Konyveket, szinezoket tobbszor kap.
Olyan távirányítós autó amit tablettel lehet irányítani és veszi kamerával az útját,ezt tőlünk.
Akkor MP4 lejátszót, bűvészdobozt amit tudunk még hogy felírt a Jézuskának, többit még ötletelünk :)
Legót... Meg is mondta, pontosan melyiket, a marvelesek közül választott.
Drónt szeretne még, de tudja, hogy ahhoz kicsi, majd ha "nagyfiú" lesz.
A Legón kívül valamivel szeretném meglepni, amit nem sejt előre, de még nem találtam ki, mi legyen az. Egy kisebb távirányítós autón gondolkodom, meg esetleg új könyvön, diafilmen, foglalkoztató füzeten, rajzeszközön. (Ezek lesznek a tippek a rokonságnak is egyben.) Társasjátékok, logikai játékok is jó ajándékok szerintem.
Vagy a János vitézt diafilmen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!