Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Üvöltünk, aztán jön a hányás,...

Üvöltünk, aztán jön a hányás, miért?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődik nála, hogy valami olyan történik ami nem tetszik a 28 hós lányomnak, elkezdi az üvöltést, kérdezgetem mi a baj, miért értődött meg? Annál jobban csinálja, volt hogy ott hagytam, az sem segített! Szóval üvölt, tuningolja magát, majd jön a sikítás és elkezd köhögni! Ezt addig csinálja még öklendezni kezd és jön a hányás! Segítsetek kérlek miért csinálja ezt? Volt valakinek ilyen tapasztalata vagy halott már ilyenről?

Válaszoljatok légyszi!

Egy kétségbeesett anyuka

2010. aug. 9. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hisztizik ! Élvezi,hogy ilyenkor mindenki vele törődik! Hagyd egyedül,ha látja,hogy nem törődtök vele,leszokik a hisztiről!
2010. aug. 9. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:
De miért hány?
2010. aug. 9. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mert túlpörög, addig hergeli magát, szeintem
2010. aug. 9. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Brutál hiszti! Felhergeli magát. A végén öklendezik, majd elhánnya magát. Ezzel tud ügyin manipulálni, mivel ilyenkor teljesen rá figyelsz, halálra rèmült képet vágsz, elkezded azonnal babusgatni, mintha beteg lenne és gyenge, körbe van ugrálva, mindjárt okés minden. Ilyenkor ennyit lehet tenni: ha rákattan a hisztire, gugolj le hozzá, ne kérdezgetsd, mi baja van, határozottan utasitsd, hogy fejezze be az orditást, mert ha ordit, te nem állsz szóba vele. Ő ordit tovább. Otthagyod, levegőnek nézed, mond neki, hogy igy nem tárgyalsz vele. De ezt be is kell tartani! Had öklendezzen, had hánnyon! Te legyél rezzenéstelen , semleges arc! Nem kajától hány, ugyhogy semmi baja, ne lássa, hogy felidegesedtél ezen! Ha elhányta magát, vigyél egy rongyot, semmit ne szólj hozzá, rá se nézz, ne teremts vele kontaktust! Csak töröld fel gyorsan és menj onnan! Hidd el, hogy csak ez a közönyösség használ ilyen durva hiszti esetén! Kb 3-4 alkalom, ha mindig ezt teszed, abba fogja ezt hagyni. Mert értelmetlen lesz hànyni, hisz anyát ez egy cseppet sem hatja meg .
2010. aug. 9. 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó, ezt kipróbálom, köszi!
2010. aug. 10. 08:37
 6/6 anonim válasza:
En 16eves vagyok es en mai napig igy tudok hanyni csak, hogy orditok es hanyas. Hanyingerem van, mar erzek hogy a torkomon van es maskepp nem jon fel csak ha orditok, de az az orditas olyan hogy meg az utca sarkan is felkelnek tole. Mar nezelodtem hogy hogyan lehetne errol leszokni de sajnos epp valaszt nem talaltam. Tudom hogy nem mai kerdes de meg jol johet :)
2018. szept. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!