Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányonak fáj a...

3 éves kislányonak fáj a hátsó foga ? Bele nyilal ha eszik meg úgy magától is.

Figyelt kérdés

Fogai szépek nem szuvasok de nem tudom el dönteni hogy most bújik ki neki még 1 hátul vagy hideg meleg érzékeny vagy be van gyulladva sajnos nem tudtam ki deríteni melyik foga fáj pontosan mert csak hátra mutogat de hogy melyik azt nem tudja megmutatni.

Budapesten jó gyermek fogászatot tud valaki ?

2020. okt. 24. 01:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány foga van? Mind a 20?
2020. okt. 24. 06:16
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

Budapest el3g nagy ám... 😉

Amúgy nem kell gyerek fogorvos, a sajátod is el tudja látni.

2020. okt. 24. 07:13
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem értek egyet azzal, hogy felesleges a gyerekfogorvos. Egy felnőtt orvosnál nem hisztiznek minden nap torkuk szakadtukból a betegek, nem fetrengenek a földön hisztizve, nem szaladnak el az orvos elől. Legalább is a nagy többség nem. Nincsenek a felnőtt fogorvosok dackorszakos, vinnyogó kicsikhez szokva, akiknek fél órát kell könyörögni minimum, hogy kinyissák egyáltalán a szájukat. Ha van vegyes praxis, az más. Fel kell hívni a rendelőket, hogy van-e gyermekfogászatban jártas orvosuk. Egyébként ha teljesen mindegy lenne milyen fogorvos látja el a gyereket, akkor nem lenne külön 3 éves gyermekfogászati szakképzés sem.
2020. okt. 24. 08:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat képzeljétek pénteken hivtam egy ügyeletes gyermekfogászatot mondtam hogy majdnem 3 éves azt mondták túl kicsi ilyen kicsikkel nem foglalkoznak pedig gyermek fogászat.
2020. okt. 24. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik gyerekfogászatot! Nekem a 10 hónapos gyerekem el tudta làtni a fogorvosa, nehogy màr a 3 èves túl kicsi legyen nekik!
2020. okt. 24. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És a kérdésre vàlaszolva: Skylark Dental, dr Kárász Szilvia. Szuper mind szakmailag mind emberileg.
2020. okt. 24. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

3!

Akkor ne érts vele egyet, jogod van hozza. Az én gyerekemet mindig a saját fogorvosomhoz vittem. Igaz, onnantól, hogy kijött az első foga. Nem is hisztizett soha, hiszen ismerte az orvost és nem fájdalmas élménnyel kezdődött a kapcsolatuk.

2020. okt. 24. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!