Kinek lát a gyereke "fura" dolgokat? Pl. Aura, halott emberek stb? Milyen élmények voltak? Az is érdekel akinek a gyereke "megúszta" az ilyet.
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 20:20
1/9 anonim válasza:
3 gyermeket neveltem fel, de egyik sem látott semmiféle ilyesmit...
2/9 anonim válasza:
Nekem 4 gyerekem van, de egyiknél se volt hasonló "látás".
3/9 anonim válasza:
sajnos nekem a testvérem "furcsa" 5éves, nem tudod olvasni, múltkor a temetőben egyszer csak "megfagyott" megállt és egy sír melletti padra mutatott, és azt kérdezte mi a baja a kislánynak? (senki nem volt ott), megnéztem a pad meletti sírt sajna egy 7éves kislány feküdt ott..a lényeg, hogy a hideg kirázott, van hogy virágot szed és leteszi a kisgyerekek sirjára, pedig van amelyiken kép sincs, hogy jelezze ki fekszik ott...de csak a nyerekekére
4/9 anonim válasza:
A gyerekek 6-7 éves korukig látnak nagyon sok mindent....
ha van még ilyen story engem is érdekelne.Te miért kérdezed ?
Én felnőtt fejjel érzek dolgokat szerencsére nem látom őket..
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ha a gyermekekre hatással lévők (szülő, testvér, rokon, stb) "lát" ilyeneket és azt meséli is a gyermeknek, akkor nagy az esélye annak, hogy a gyermek is látni fogja ezeket. Nagy ám a szülő felelőssége a gyermeke egészséges fejlődése szempontjából!
6/9 A kérdező kommentje:
Az én babám még csak 4,5 hós. de az unokahugom (2éves) lát színeket az emberek körül, meg látta az egyik halott családtagunkat akiről nem tudhatott (meggyilkolta saját fiát és utána magát is, ezért nem beszél róla seki.) Ráadásul ennek már több éve. Szellemírtót kellett hívni mert nem olt hajlandó bemenni a szobába. Nagyon komoly. remélem mi nem fogunk ilyet látni.. brrrrr
2010. aug. 9. 14:12
7/9 anonim válasza:
ezek kemény dolgok én se szeretnék ennél többert látni amit én látok érzek.. a gyerekek nagyon fogékonyak ami néha jó még ha ijesztő is. ...
8/9 anonim válasza:
A pici lányom 2 hetes volt,aludt a kiságyba!A nagyobbik 5 éves lányom be ment a szobába megnézni a hugát és szaladt ki hogy menjek gyorsan mert a néni simogatja a baba hasát!
berohantam de természetesen nem láttam semmit!Kérdeztem hogy nézett ki a néni és csak azt mondta fehér volt a bőre!
9/9 anonim válasza:
Az én lányom aurát lát. Már rég óta. 5 évesen kezdte zzel a mondattal :
Anya , mi az feletted?
Nincs itt semmi.
De igen egy kék folt.
Ez gondolom az aura most is szokta látni. Amikor aura vizsgálaton voltunk neki 20.0000 csináltuk meg. Lila lett. AZ AZT JELENTI VAN VALAMI EREJE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!