Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivle tudok még segíteni rajta?

Mivle tudok még segíteni rajta?

Figyelt kérdés
21 hónapos kisfiamnak hasmenése van. voltunk orvosnál, valami vírus, azt mondta. a gond az, hogy szegénynek teljesen kicsípte a pospsiját a kaki, gondolom. még sose volt neki ennyire piros, hál istennek, meg érzékeny sem. most már sír minden pelenkázásnál, fáj neki. sudokrémmel kenem, mindig, most is. de ma már a kádba is féloldalasan ült, és sírt...ugye a kaki miatt fáj neki így? mivel tudok még segíteni hogy ne fájjon ennyire neki???
2010. aug. 8. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A gyógyszertári krémet nem kell felíratni. Fel lehet, úgy kicsit olcsóbb, de recept nélkül is kapható.
2010. aug. 8. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sima vízzel tisztítottam ilyenkor,szárazra letöröltem és CSAK hintőporoztam.Ez az egy vált be,hiszen a krém nedvesen tartja,nehezebben gyógyul be a seb(szerintem).Jobbulást!!!
2010. aug. 8. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom a picurkádat! Mi a patikában az Unguentum Infantum nevű krémet szoktuk venni, nem tudom, hogy aki előttem írt, erre gondolt-e vagy sem. Mi ezt használjuk, és mi is átéltünk 1x hasonlót, mint ti! Akkor kezdtem használni még az eslő kisfiamnál, de most, a harmadiknál is ezt használom.

A popsitörlő csak tovább csípi és irritálja a popsiját ilyenkor. Mosd le tiszta vízzel, itasd fel puha törölözővel a vizet, de véletlenül se töröld le neki! Aztán ez a krém, és adj rá kisgatyát, ha jön a kaki valamit felfog belőe és hamar ki is tudod mosni, és szellőzik is a kis bőre.

Remélem, valamit segítettem, és mielőbbi gyúgyulást kívánok a kisfiadnak!

2010. aug. 8. 22:14
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! a hintőpor eszembe se jutott...szellőztetem amennyit lehet!
2010. aug. 8. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a Bepanthen vált be durván kicsípett popsira.

Jobbulás a kicsinek!

2010. aug. 8. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

MI kb. 2 hónapja voltunk ugyanígy.Nekünk sem segített semmi,az unokatesóm felesége adott egy krémet,több korházba nis ezt használják. neve Menalind professional bőrvédő krém 1100ft 200ml-es de olyan kevés kell belőle hogy nekünk 3-4 hónapig is elég 1 tubus!

Azóta már 2x volt hasmenése a foga miatt de a popsiját nem ütötte ki.

Gyógyászati boltban és gyógynövényesnél lehet kapni!

Ajánlom mindenkinek!

Jobbulást a picidnek!

21hós kislány anyukája!

2010. aug. 9. 13:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! a dr.nő pimafucortot írt fel, zt használtam neki most 3 napig, sőt még most is, é szépen rendbe hozta...még nem az igazi, de már majdnem. azért kellett gyógyszeres kenőcs mert gomba v. vírus is volt neki a kis popójánál,azért volt ilyen sebes. az ÁNTSZ-nek is kellett leadnom kakimintát, az eredményt várjuk. de tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
2010. aug. 11. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!