Ez egy átlag magyar család? Nálatok is igy van?
Nem átlagos. Magyaroszágon nem szokványos, hogy egy anya háztartásbeli legyen. Ritka. A legtöbb magyar családnál szükségszerű, hogy mindkét fél pénzt keressen.
Nálunk pl 1 gyerek van, de a férjemmel mindketten 8 órában dolgozunk, esélytelen, hogy a nap utolsó 3 óráját ne otthon hanem külön órákkal töltsük vagy hasonló. Örülünk ha 6ra hazaérünk és látjuk egymást.
Nem átlagos. Szerencsére.
(Ellenben aki így neveli a gyerekét, annak semmilyen kellemes gyermekélménye nem lesz felnőttként. Egy agyonhajtott, megfelelési kényszeres kiégett robot lesz.)
4 gyerekem van, kis korkülönbséggel születtek. Mind a 4 járt hangszeres orára, szolfézsra, valamilyen sportra, a négyből 3 cserkészetre, kettő néptáncra stb. Kisebb korukban orarendem volt, hogy kit, hányra és hova kell vinnem. Szoval nálunk volt hasonlo. Lehet, hogy nem ez az átlag, de az ismerősök, barátok között elég gyakori. Kicsit nagyobb gyerek pedig haza sem ér az edzésről 7-re.
Ja, és nem voltam/vagyok háztartásbeli, napközben dolgozom.
Nekem 2 gyerekem van és úszni visszük őket (mikor ki). 1 napon járnak, az egyik 4-5ig, a másik 5-6ig.
Amúgy az óvodában\iskolában tartott külön órára jártak (tánc, torna, karate meg ilyeneket tartanak). Ilyenkor nem kell vinni őket sehová, csak később menni értük.
Ez a kettő aktív tevékenység van nekik (idén nem indult ovis délutáni foglalkozás csak az úszás van) + szombaton reggel online angoloznak.
Amikor még otthon voltam a kicsivel, akkor a nagyot több helyre tudtam vinni. Akkor egy évig járt síelni, másik évben korcsolyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!