Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlott film 4-5 éveseknek?

Ajánlott film 4-5 éveseknek?

Figyelt kérdés

Betegség miatt egész heten itthon leszünk.

A kisfiam napi átlag 10-20 perc filmet néz, ez úgy jön ki, hogy egyszerre 30-40-et, de vannak napok, amikor totál kimarad. Ez általában Kisvakond, Vizipok, Frakk vagy Franklin.

Gondoltam, néznék vele valamit egyik délután nagy képernyőn. Mi ajánlott ennyi idős korban? Tudom, semmi, de az után?

2020. okt. 12. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Én nagyon szeretem a Vukot, meg a Susu a sárkányt is. Ezek több részese, nem yan hosszúnak, és kedves mesék.

Ha valami modern mesere gondoltál, akkor most a Ratattoulee jutott eszembe.

2020. okt. 12. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

Nálunk első film amit megnézett 3 évesen végig az az úton hazafelé volt.

Gyerekkorom egyik kedvenc filmje, neki is nagyon tetszett, nem mese, de kutyák-cicák beszélnek benne, nincs benne félelmetes rész, több részes.

2020. okt. 12. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Micimackó,Madagaszkár,Némó nyomában,Szilaj,a vadvölgy paripája,Toy Story....stb. Van sok aranyos :) Én fiam pl. a Shrek-et imádta volt hogy naponta többször is megnézte azokat a jeleneteket amelyek tetszettek neki benne :)
2020. okt. 12. 10:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. okt. 12. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Csingiling (ha fiú létére nincs baja a tündérekkel)

Kung fu panda

2020. okt. 12. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én ötévesemet teljesen elvarázsolta mindkét Jégvarázs, hiába pasi. :)
2020. okt. 12. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg az Énekelj! ment nálunk nagyot, itt a zenés darabok mindig sikeresek, de ha nem bírod az állandó indokolatlan éneklést, akkor visszakozom :D Bár ebben legalább egy tehetségkutatón lépnek fel, és nem azért fakadnak dalra, mert szépen süt a nap. :)))
2020. okt. 12. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Totoro, Csingiling, Wall-e, Shrek nálunk nyerő volt. Én bevallom, a Ghibli stúdió többi remekei közül is néztünk már együtt, amik elvileg nem gyerekeknek valók. (Kiki, a boszorkányfutár, Chihiro.) Tervben van még több is, mert szép, szereti és nem pörgeti túl.
2020. okt. 12. 20:11
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi, hetesnek: tök vicces a válaszod, és valóban, nem bírom az “indokolatlan éneklést”.

Ma a Shaun a bárányt néztük meg végül, nagyon tetszett neki, olvadoztam, ahogy átélte a nulla kis jeleneteket.🥰

A többit is keresgelem már.

Köszi a válaszokat!

2020. okt. 12. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Vukk a macskak reme

A kisherceg

A lapátfülű nyúl

Magyar népi meséj

Aladin meséi

Andersen testvérek meséi

Igaz Bibliai tortenetek

2020. okt. 15. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!