Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesen mit csinál kisgyerek?

3 évesen mit csinál kisgyerek?

Figyelt kérdés

Bama.hu-n volt egy ilyen szépségversenyes csaj , írta , hogy azért jelentkezett, hogy megmutassa 3 éves kisfiának, hogy helyt tud állni egy szépségversenyen.

3 éves gyerek ezt fel tudja fogni? 19 éve voltam 3 éves, én szerintem építő kockákat dobáltam szanaszét , meg éppen a szobatisztaság volt a cél. Jól vélem, hogy ha most a 3 éves gyermek nem ért semmit a szépségversenyesdiből?

Ja amúgy ha már itt kérdezek ( soha nem jöttem ebbe a topikba ) mikortól kezd el mondatokat összerakni és kimondani a gyermek? Nem akarom a szüleimet ezért felkelteni, én meg nem tudok aludni , gondoltam akkor már kérdezősködök.

2020. okt. 10. 00:16
 1/4 A kérdező kommentje:

Nem Bama, Sonline-on megtaláltam , le is fotóztam.

[link]

2020. okt. 10. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

A nagylányom 2,5 évesen, a kicsi a 2. szülinapján beszélt folyékonyan. Összetett mondatok, 90%-ban helyes ragozás.

A nagy nekem sokkal gyorsabban fejlődik agyban, empatikus, érzékeny, segítőkész, de ő sem értené még meg egy szépségverseny alakulását. És azt hiszem, jobb is így, hiszen eszem ágában sincs arra tanítani a lányaimat, hogy a külsejük alapján érjenek el bármilyen előnyt is az életben.

2020. okt. 10. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ melyik nemzetről van szó. Pl. egy japán 3 évesen kandzsikat tanul és zene órákat vesz. 6 évesen egyedül metrózik a városban. Egy magyar 6 évesen örülhet nem óvodás és a fenekét ki tudja törölni. Régebben nálunk sem ez a visszafogó nevelés volt.
2020. okt. 10. 04:00
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt végig lehet követni a gyermekek fejlödését, minden évröl írnak. Rákerestem a 3 évesre

2020. okt. 10. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!