Hogyan lehet feldolgozni hha elvesziti vki a gyermeket?
A testvérem 6 éves volt amikor valamilyen fertőzés a vérében elvitte. Nem ismertem. Anyukám reggel bevitte az ügyeletre mert szilvalé szerűt pisilt. Másnapra tele volt lila foltokkal és sárga volt a szemfehérje. 1 hónapig volt a Heim Pál-ban az intenzíven amikor meghalt. Meg sem látogathatták.
Összetört, elkezdett cigizni. Az akkor 2 éves nővérem volt aki a földön tartotta.
Aztán teltek az évek, megszülettem én.
Már könnyen beszél róla, de azért amikor szülinapja van és kimegyünk a temetőbe gyertyát gyújtani látom rajta, ha nem lennénk itt a fiammal akkor sírna. Próbálja tartani magát.
Borzalmas lehet.
Fiam 5 hetesen halt meg. Tavaly töretent nehéz nagyon a mai napig. Sőt, sosem lesz könnyű mindig itt lesz a fajdalom
De mára elfogadtam hogy jobb neki ott fent. (súlyos betegen született, nehéz élete lett volna nagyon) fáj nagyon, és fájni is fog. Sajnos akkor alkoholhoz nyúltam (inkább ez mintsem az orvos által eloirt napi 3x1mgos xanax, frontin) aztán letettem. Sokszor indultam volna érte hogy el, és jólvan.. De sajnos mindig a temetobe vezetett az utam💔
Unokanővéremnek 3 évesen halt meg a fia. Veleszületett szívbetegsége volt. Addig nem volt, szedte a gyógyszereket, de azonkívűl nem is foglalkoztak vele mert kicsi. Traszplantációra nem került fel, a pacemekert meg tinikorban tervezték csak az orvosok beültetnk.
Betöltötte a 3 éves kort. Karácsonykor kapta az első rohamot, húsvétkor a másodikat.
Addigra végre hajlandóak voltak az orvosok elgondolkodni a pacemaker lehetőségén. Meg volt az időpont a műtétre. Pénteken felmentek Bp-re kedden lett volna a műtét. Szombaton összeomlott a gyerek vérkeringése. A mentősők majd 1 órán át küzdöttek.
Most lenne elsőosztályos szakközepes. Minden évben egy kín a családnak. Főleg, hogy az utána született öccse egyenesen mintha a klónja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!