Sos.22 hos a kislanyom, szetmegyunk a párommal, akivel nem vagyunk házasok, mert elegem van az orokos vitakbol. Kinek fogjak itelni a kicsit?
Elsőkörben nem lehetne az exeddel beszélni,hogy ez a viselkedés a gyereknek árt?Elviszed mert az anyja vagy,de akkor láthatja amikor akarja?Így csak a gyerek megy bele tönkre.....
Másodszor, nem a rendőrök dönthetnek arról kié a gyerek,így semmi köze az ügyhöz annak hány ismerőse van.
Harmadszor ott ne hagyd a munkád,így bizonyitani tudod el tudod majd látni a gyereket.
És végül az igaz,hogy amig nincs róla határozat kinél van a gyerek bármelyik szülőnek joga van elvinni.Így rögtön fordulj a birósághoz,gyorsított eljárás keretében kérd a felügyeleti jogot.
Sok sikert!
igen tett apasági nyilatkozatot. gondolom az apasági nyilatkozat az,amit szülés előtt aláirt hogy a nevére veszi.Ő igazábol azért akarja megszerezni,mert az anyukájára akarja bizni hogy ő törődjön vele amig dolgozik,mert anyja nélkül nem tud létezni,ezért félek hogy hozzájuk fogja itélni a biroság.én meg dolgozok biztos igy elveszik tőlem.itélheti a biroság ez okbol hozzájuk?
Én már nem ülök le vele beszélni,ez nem élet amit mellette élünk,idegileg kikészulunk.
és ha nekem itélik a kislanyt,akkor hányszor látogathassa az apa? el is viheti? Ha nem tudunk megegyezni,akkor a birosag hogy dont?
Lakás lesz de csak 2 honap mulva,amikor kiköltöznek az ottlakok a szüleim egyik lakásábol. Erre meg azt mondta hogy kijelent engem innen ahol most vagyok,hogy az utcára kerüljek addig.
Köszönöm az eddigi válaszokat,aranyosak vagytok nagyon.
de pont most volt egy ismerősőm, akinek nem adta vissza az apja a gyereket. és hiába hívott akárkit meg mutatta a bírósági papírt, semmit nem tudott csinálni.
Úgyhogy bárhogy is, próbálj megegyezni a pároddal, anyukájával, akár egy mediátor segítségével is, hogy tényleg az történjen, ami a gyereknek a legjobb. (ergo egyezzen bele, hogy náladd legyen a gyerek és ők láthassák, látogathassák időközönként)
Menj be a gyámhatósághoz, kérd ki a véleményüket és kérj segítséget.
Szia!
A húgomnak most ért vége a kálváriája:( Menj bíróságra!!!
A testvérem is ezt tette, és kérte a gyerekek ( 4 éves és 1 éves) kizárólagos felügyeleti jogát!!!! Ott mind a két felet meghallgatták, de csak formaság volt az egész.A gyereket nem veszik csak úgy el az édesanyjától, ne engedd magad megfélemlíteni! A gyerekek a húgomnál maradtak, a nagyobbikat, mivel elmúlt 3 éves viheti magával az apa, a meghatározott időben, meghatározott napra. sajnos ezt nem lehet megtiltani:( A kicsit nem viheti még el, csak akkor, ha a húgom is megy!!!( bírósági határozat)NE ADD FEL A MUNKÁDAT!
Jelentkezz be a szüleidhez a kicsivel, ne idegeskedj! Kitartás!! A lényeg, hogy mindig, mindenben Te lépj először! Minden rendben lesz!
Ha bármilyen kérdésed van írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!