Kisfiam hátán és mellkasán színtelen pöttyök vannak, inkább csak akkor érzem, ha megsimogatom. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon sok van rajta és kezdenek egyre durvább érzést adni, ha megsimizem a hátacskáját. Én először a melegre gondoltam, mert nagyon izzadós. A tej nem okozhat ilyet, vagyis annak mások a bőrön jelentkező tünetei ugye? Azok inkább pirosas kiütések szoktak lenni?2010. aug. 7. 09:41
1/5 anonim válasza:
Az én lányomnak is vannak. Neki a melegtől szoktak kijönni. Ő is nagyon izzadós. Ha nagy melegben naponta többször is lezuhanyoztam, megfürdettem, elmúltak pár nap alatt. A dokink szerint is a meleg okozza.
2/5 anonim válasza:
13 éves vagyok és nekem még most is előjön ilyen a melegtől
3/5 anonim válasza:
A kisfiamnak is volt ilyen, a dokinak mutattam, kerdezte, izzad-e a gyerek? mert hogy attol lettek neki, pont ilyenek voltak, mint amilyennek leirtad, csak par nap mulva kicsit pirosabbak lettek, aztan elmultak. En a bodyjara is rafogtam, amiben aludt egyik ejjel, nem volt 100% pamut, kicsit olcsobb kategoria, es akor ejjel le is izzadt eleg rendesen.
4/5 anonim válasza:
Attól is lehet ha száraz a bőre. A lányomnak csecsemő korában volt először, azóta ha elhanyagoljuk a testápolózást vagy pl strand után, amikor kiázik a bőre, megint előjön.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem is a meleg, plusz a klóros medence víz és nagyon izzadós szegény. Annak ellenére, hogy naponta többször is lezuhanyoztam, estére úgy ragadt a bőre, mintha egy kis nyalóka lenne. Csak most már hűvösebb van és nem akar múlni. Használtam hintő port is de az sem használt. De amitől féltem, hogy a tej esetleg, akkor az talán ki van zárva.
2010. aug. 8. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!