Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam hátán és mellkasán...

Kisfiam hátán és mellkasán színtelen pöttyök vannak, inkább csak akkor érzem, ha megsimogatom. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon sok van rajta és kezdenek egyre durvább érzést adni, ha megsimizem a hátacskáját. Én először a melegre gondoltam, mert nagyon izzadós. A tej nem okozhat ilyet, vagyis annak mások a bőrön jelentkező tünetei ugye? Azok inkább pirosas kiütések szoktak lenni?
2010. aug. 7. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is vannak. Neki a melegtől szoktak kijönni. Ő is nagyon izzadós. Ha nagy melegben naponta többször is lezuhanyoztam, megfürdettem, elmúltak pár nap alatt. A dokink szerint is a meleg okozza.
2010. aug. 7. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok és nekem még most is előjön ilyen a melegtől
2010. aug. 7. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak is volt ilyen, a dokinak mutattam, kerdezte, izzad-e a gyerek? mert hogy attol lettek neki, pont ilyenek voltak, mint amilyennek leirtad, csak par nap mulva kicsit pirosabbak lettek, aztan elmultak. En a bodyjara is rafogtam, amiben aludt egyik ejjel, nem volt 100% pamut, kicsit olcsobb kategoria, es akor ejjel le is izzadt eleg rendesen.
2010. aug. 7. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is lehet ha száraz a bőre. A lányomnak csecsemő korában volt először, azóta ha elhanyagoljuk a testápolózást vagy pl strand után, amikor kiázik a bőre, megint előjön.
2010. aug. 7. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem is a meleg, plusz a klóros medence víz és nagyon izzadós szegény. Annak ellenére, hogy naponta többször is lezuhanyoztam, estére úgy ragadt a bőre, mintha egy kis nyalóka lenne. Csak most már hűvösebb van és nem akar múlni. Használtam hintő port is de az sem használt. De amitől féltem, hogy a tej esetleg, akkor az talán ki van zárva.

2010. aug. 8. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!