Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egerben keresek jó óvodát!?

Egerben keresek jó óvodát!?

Figyelt kérdés
Olyan ovit kersek ahol az első a szabad játék!!!Nem a szereplésekre való felkészülés az első mint a mostani ovinkban. És ha esik az eső játszanak, nem ültetik be őket a videó elé....
2010. aug. 7. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:

A mi ovink az pont ilyen, csak nem Egerben van. Ez hihetetlen: Oviban videó? Nálunk tévé sincs!

De nem késő már ilyenkor ovit keresni? Vagy jövőre kéne?

2010. aug. 7. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát most költözünk úgyhogy hamarabb em tudtam...
2010. aug. 11. 16:04
 3/6 anonim válasza:
100%

szia!

egerben az epreskert úti óvodát tudnám ajánlani. ott voltam gyakorlaton és ilyen nem fordult elő hogy videó. nagyon jó kis ovi, mindennel felszerelt.keress rá a neten.vagy csk menj be személyesen a gyerkőccel.Cím:Epreskert u.3.

Majd írj hogy hogyan döntöttél. =)

2010. aug. 11. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi utánanézek!!!
2010. aug. 11. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Szintén az Epreskert útit tudom ajánlani vagy az Ifjuság útit(utóbbiban beteg gyerekek is vannak, így ezt nagyon meggondolnám).

Az Epreskerti meg szívem csücske:)

Én is odajártam, ott voltam gyakorlaton és a 2 hónap alatt nem láttam olyat, amit bírálni tudnék.

Azt hiszem 6 csoport van , vegyes csoportok, így tudsz válogatni az óvónénik közt.

Mindenképpen nézz be.

2010. aug. 12. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egri vagyok ajánlanám a Benedek Elek óvodát és a Joó János óvodát is.
2010. aug. 12. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!