Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 2éves 7 hónapos. Őt...

Kisfiam 2éves 7 hónapos. Őt lehet vinni gyerek fogászatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos kisfiamnak elkezdtek romlani a fogai, szerintem a teától. Már nem szoktam neki olyan sűrűn adni. Nem szeretném , ha óvodás korára csúnyák lennének a fogai. 😩
2020. szept. 19. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Èn is mostam rendszeresen a gyerekem fogàt, mègis kilyukadt. A tejfogak àllapota sokkal gyorsabban romlik, mint a felnőtt fogakè, pàr hetes kèsès is meglàtszhat. Fontos, hogy minèl előbb fogorvos làssa.
2020. szept. 19. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Vidd el, legalább barátkozni kezd a fogorvosssal. Ha nem is csinálnak vele semmit, beülhet a székbe, megnézheti a kistükröt stb. Hadd szokja, hogy itt nincs félnivalója!

A fogorvos meg majd megmondja, mit lát a fogacskákon, és javasol-e most kezelést. Ha igen, ahhoz célszerű egy külön időpontot megbeszélni, amikorra fel tudod készíteni a gyereket. Elmondod mi lesz, eljátsszátok, könyvet nézegettek, hogy tudja, mi vár rá. Főleg ha nem csak valami "ecstelés" jellegű dologról van szó.

Csak gyerekszerető, türelmes emberhez vidd!

2020. szept. 20. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:
9-es, mikor láttak el nem sürgős eset miatt? Mert ugye az elmúlt pár napban nőtt meg a fertőzöttek száma. A fogorvosok a héten kezdenek leállni.
2020. szept. 20. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!