Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek van igény magánóvo...

Szerintetek van igény magánóvodára egy nem annyira jó helyzetben lévő városban, mint Ózd?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van aki kifizetné a 3-6 éves gyerekére az aránylag nem kis költségű terheket.

Lehetőleg kisgyerekes szülők írjanak.

2010. aug. 5. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:

debrecenben is van pár milliomos talán az ő gyermekeik töltik meg az egy szem magánovit

kb. 70.000.- plusz az étkezés.

nem hiszem hogy ózdon megengedhetik maguknak a szülök.

esetleg úgy hogy kisbusszal a távolabbi kisvárosok kis

lakóit is begyüjti vele.

2010. aug. 5. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem ózdi vagyok, hanem salgótarjáni, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne...tuti nem működne a magánóvoda. Esetleg egy családi napközi bölcsiseknek, de ebben sem vagyok biztos.
2010. aug. 5. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Balatonfüreden a magánovi napi 1000Ft-ba kerül. Ezt nem tartom soknak. A 70.000-ret /hó, azt sokallom. Ha normális költségekről beszélünk, akkor szerintem lehetne rá találni családokat. Nem hiszem, hogy Ózdon csak lakótelepi szegény családok élnek. Mindenhol vannak jómódúak. Egy magánoviba meg ugysem jár 100 gyerek.
2010. aug. 5. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd, éltem Ózdon tehát tudom mi merre hogy és azt mondom,hogy nincs rá szükség.Egyetlen gazdag környék van a városban, ott kint a bolyki temető felé, mi is a neve?Búzásvölgy?Igen, de ott sem sok tehetős család él.

A többség, a lakosság 80%a minimál bért keres, örülnek ha rendesen megélnek, nem hiányzik nekik puccos magánovi (mégha nem több százezret kérnek is érte).Az a pár ember pedig akik olyan vokság virág féle anyák és apák pedig nincsenek olyan sokan és értékelik a sima állami ovit is.

Szóval nem, nem éri meg.

2010. aug. 6. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!