Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek Ordog Nora hogyan...

Szerintetek Ordog Nora hogyan csinalja, mennyit van a gyerekeivel?

Figyelt kérdés
Nekem mindig nagyon szimpatikus volt. Tetszik, hogy allandoan csinalnak valami ujjat, mindig kitalalnak valamit. De egyszeruen nem tudom, hogy ennyi teendo mellett (musorvezetes, vlog, kisbolt) hogyan es mennyit tud a gyerekivel foglalkozni? Mindig olyan energikusnak, kiegyensulyozottnak tunnek, a gyerekek is, latszik, h rendben vannak, harmoniaban elnek. Megis hogy csinaljak 2 ekkora gyerek mellett?
2020. aug. 20. 07:01
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Úgy ,hogy megvan az anyagi keretük a lelki nyugalomhoz.Nincsenek filléres gondjaik.Mindegyik azt csinálja amit szeretne foglalkozás tekintetébe(rengeteg ember muszájból dolgozik valahol, nem azért mert szereti az adott szakmát),.sikeresek is benne.Gondolom a boltjukba nem ők árulnak, olvastam szalagcímet, hogy van nekik valahol a balaton partján de engem nem érdekelnek így a cikket nem olvastam.
2020. aug. 20. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Hat úgy, hogy ők már megtehetik. Plusz nem 7-18-ig dolgoznak utazással együtt. Ha munka van, akkor tolják, de van egy csomó idő, amikor épp nem is dolgoznak, vagy nem helyhez kötötten. Hiába dolgoznak sokat, ha az idejüket maguk oszthatják be, jut mindenre, ami fontos.
2020. aug. 20. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk van párja gondolom, az meg egészen biztos, hogy bébiszitter, illetve támogató rokoni háttér is van.

Ismerős családban van apuka, anyuka egy gyerek.

A gyerekük kb 5 teljes napot, ha velük volt nyáron(onnan tudom, hogy általában velünk van) Az összes rokonhoz viszik, mi meg jóban vagyunk a rokonokkal, együtt mászkálunk, meg a gyerekeink barátok..

Nekik is aktív a facebookok, csak apuka dolgozik, anyuka lazít, hogy összejöjjön a második gyerek. Klassz “közepes” eset gyerekük van, nem vészes, de két napot nem bírnak ki vele, szó szerint idéztem.

Csudi kép reggel, aztán egész nap nagyizik, nagynénizik, uncsitesózik, nagyi testvérénél, másik nagyinál, papónál, barátnőnél van a gyerek. Sokszor ott is alszik.

Nekik nincs bébiszitterük, ilyen rokonsággal minek.. Mondjuk még nem is csinik, nem fittek, meg nem is kipihentek, mert a gyerekgyártás problémás..

Plusz instán, facen lehet időzíteni a posztokat.

Van egy nap a gyerekeddel, legyártasz 50 képet, hogy naponta jelenjen meg új posztként..

2020. aug. 20. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Van egy fix dadusuk/házvezetőnőjük, benne is szokott lenni avlogjaikba néha. Szerintem ő sokat van a gyerekekkel, meg rendezi a háztartást. Biztosan sokat segít nekik a mindennapokban.
2020. aug. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!