Rettegek, hogy történik valami rossz a gyermekemmel. Mit
csinàljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom minden anya félti a gyerekét, òvja stb de én most eljutottam egy olyan szintre ami megkeseríti az egész család életét. Oktòberben lesz 6 éves, nagyon okos, ügyes kislàny tehát nem lenne okom erre a túlzott aggòdásra és nemtudom mi váltja ezt ki belőlem. Soha nem hagyom a nagyszülőkre csak ha nincs más választásom de olyankor is remegek az idegtől, egyfolytában hívogatom őket, hogy mivan vele, és ha sokáig tart az elintézni valòm inkább megyek érte , a kocsival olyan gyorsan hajtok ahogy csak tudok mert ilyen jelenetek játszòdnak le a fejemben, hogy milyen baleset érte és elkezdek sírni. Éjszaka minimum 4x felkelek megnézni, hogy veszi-e a levegőt, rémálmaim vannak. Olyanokat álmodok, hogy meghalt és olyankor ülök az ágya mellett òràkat és csak sírok. Neki is rossz tudom, nem alszik a nagyiékkal stb, nem engedem sehova nélkülem pedig igényelné. Úgy érzem, hogy belebolondulok, nincs szinte már rendes életünk a férjemmel sem. Minden napom a rettegésről szòl, azzal kelek és azzal fekszem le.Nemtudom mit csináljak, és ez amit leírtam mèg csak a dolgok kis része. Kérlek adjon valaki tanácsot, forduljak szakemberhez? Normális életet szeretnék a kislányomnak de nemtudom így neki megadni.
Pszichológust keress meg. Tönkreteszed az életét a gyereknek ezzel és végül pont te leszel az a veszély számára, amitől félted.
2020. aug. 17. 08:43
3/18 anonim válasza:
"Kérlek adjon valaki tanácsot, forduljak szakemberhez?"
Persze, ez nem is kérdés, fordulj pszichológushoz. Már sokkal enyhébb tünetek esetén kellett volna, hogy ne nőjön ekkorára a probléma, és ne árts ezzel évek óta a gyerekednek. Mert ártasz ám, ezzel jó lenne szembe nézned!
2020. aug. 17. 09:14
4/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsò! Szerinted azért írtam ki a kérdést mert nem esett le, hogy ártok neki? Oda is írtam, hogy tudom hogy nem biztosítok neki normális életet emiatt!!
2020. aug. 17. 09:19
5/18 anonim válasza:
Ha tudod, akkor miért nem változtatsz? Te nem a gyerekedet félted, ha féltenéd, akkor nem csinálnád ezt vele. Ez csak rólad szól, nem a gyerekről. A saját önzésedről.
Keress fel egy szakembert, tudom, hogy nem olcsó, de biztosan tudnak segíteni.
2020. aug. 17. 09:27
6/18 anonim válasza:
Akkor miért vártál idáig???
2020. aug. 17. 09:27
7/18 anonim válasza:
Mikor kinotte a legzesfigyelot akkor en ugy felevig nem birtam aludni. Sirogorcs, felelem, remalmok voltak mi lesz ha nem kap levegot, megfullad.
Nem mertem sehova elengedni. De 4 eves volt. Orvosi segitseg kelkett
O hogy birja ezt?
2020. aug. 17. 09:28
8/18 anonim válasza:
Mindenképpen keress fel szakembert, minél előbb, mert ezt "kikezelni" hosszú folyamat. Nem tudom, alapból is szorongó típus voltál-e, vagy a gyerek váltotta ki. De ez magától nem lesz jobb, tapasztalat.
2020. aug. 17. 09:41
9/18 A kérdező kommentje:
Szerinted nem változtatni akarok???? Nincs szükségem arra, hogy bàrki is bíráskodjon főleg ha nem volt ilyen helyzetben és nemtudja milyen érzés. De azért köszönöm!
Kedves utolsó!
Köszönöm a kultúrált válaszod! Tudom, hogy nem vagyok egyedül a problémával és ilyen emberektől szeretnék tanácsot kérni és természetesen orvoshoz fordulok.
Igényli azt, hogy engedjem ez egyértelmű, és igen nem viseli jòl ha nem alhat ott a barátnőjénél. De ha elviszik magukkal játszòra persze elmehet velük addig én meg szarrá idegeskedem magam meg sírok de barátnőm tisztában van a helyzettel és ezért pròbál nekem segíteni, hogy elviszi ide-oda nélkülem.
2020. aug. 17. 09:45
10/18 A kérdező kommentje:
A lànyom születése előtt is szorongò típus voltam. De a születése utàn ez felerősödött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!