Aki kirakja azt napi eseményben, hogy a gyereke délután elaludt, az miért teszi? Mit gondol, kit érdekel?
Komolyan kérdezem! Mert azt, hogy egy több milliós követővel rendelkező anyuka megosztja, oké. De egy átlagos, nem ismert gyerek délutáni alvására, reggeli elidulására vagy arra, hogy eszik, ki kíváncsi a nagyszülőkön kívül?
Ha valami extra cuki a képen a gyerek, oké. De akkor sem napi eseményként minden nap. Az ilyenek mit gondolnak? Kinek teszik fel?
"Kinek teszik fel?"
Nyilvan maguknak. Kell a like.
Es a kaja fotot? (főleg ha valami 80as evekbol maradt tálalást krealnak egy harmadosztalyu bufe szintjen levo fos zse kategorias menuhol)
Es a k..va darab-darab hazimacskakrol a cilike "itt alszik", "oda sz@rt" kepek?
Nyaraláson kepek fák-bokrok elott?
Vagy ezek a posztok? "Esik" "Havazik", "Meleg/hideg van"
Vagy szules utan tobbesszamban elni a gyerekkel?
"Aludtunk", "Bekakiltunk", "Bufiztunk"
😂😂😂😂😂 Ez az elet. Igaz.. Részemről senkinek semmi koze hozza (foleg nem kepekben) hogy a kolykom mit csinalt ma vagy tegnap de ha valakinek kozlesi kenyszere van hat hajra.
Én egyszer kiraktam róla fotót, hogy MINDHÁRMAN egyszerre alszanak. Lehet, kikövetett 15 szingli ismerős, de az összes anyuka irigykedő kommentekkel bombázott. :D
Te meg bulikról posztolsz, vagy kirándulásokról, ami meg mást nem érdekel.
Én azt nem értem, hogy miért vagy ismerőse valakinek, akivel nem vagy olyan viszonyban, hogy ezt megkérdezd....
Miért jó olyanokat be- vagy visszajelölni, akikre nem vagy kíváncsi?
Nincs 100 ismerősöm se, de akiket bejelölök, azok valódi ismerősök és érdekel, mit posztolnak, az xy celeb "milliós követővel rendelkező anyuka" viszont véletlenül sem. ;)
17es.. Anyam is ismerősöm, de nem vagyok kivancsi a napi 2 Coelho idezetre amit megoszt...
Szted akkor most toroljem ki?
Eletszerutlen kicsit.. Nem?
Lehet mondjuk van egy gyerekkori baratom, akinek szuletik egy babaja es elkezd rola posztolni.. En meg kitorlom mar, mert nemerdekel a kolyke? Ez is eleg eletszerutlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!