Önző vagyok mert csak egy gyerekem van?
Alapjáraton mi is úgy vagyunk, hogy 1 elég. Nekem nincs testvérem, férjem pedig nem is beszél a testvérével, nagy a korkülönbség, teljesen máshogy lettek nevelve, miatta nem mehetett tini korban csomó helyre barátokkal, stb. Persze van jó példa is előttem, így 100%-ban nem zárkózok el a tesótól, de még csak most fogok szülni, ki tudja, hogy az első 1-2 év után hogy fogjuk gondolni.
Mi is kapjuk, hogy legyen majd második, sőt, ami felidegesít, hogy volt "nem baj, majd a második fiú lesz" megszólalás is, mikor kifejezetten lányra vágytunk. 😅🤦♀️
Ez csak rátok tartozik, senki ne szóljon bele.
Én is így érzek, mint te kérdező. 34 éves vagyok. Egy gyermekem van, nem szeretnék többet, egy éves még csak. Picit félek, mert nekem 2 tesóm is van. De nem jó velük a kapcsolatom. Remélem nem lesz rossz az egykeség a gyermekemnek.
Lett végül kistesó, kedves kérdező?
Jól elvan továbbra is a kisfiad?
Nem vagy önző.
Ez egy döntés kérdése.
Te így látod jónak.
Határozottan zárd le az ilyen beszélgetéseket. Egy idő után nem fogják kérdezni.
Nem önzőség egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!