"gondolkodó szék" - hogy működik?
Milyen jellegű csínytevés büntetéseként működik? Mekkora gyereknél és mennyi időre? Mit csináljak, hogy ott is maradjon? Mit kell előtte, utána mondani a gyereknek?
Működik nektek?
Látom ti is nézitek a Szuperdadát!:))
Nálunk ez büntisarokkal működik,mert az az udvaron is kijelölhető.
Figyu eleinte minden lesz amikor beállítod,pisilni kell,szomjas vagyok,fáj a hasam,fáradt vagyok,utállak stb,stb..De ne engedj.Kell egy pár nap amikor harc nélkül ott marad.A lényeg,hogy ne légy dühös,és ne beszélj vele.Ha eljön a büntihelyről,rá se nézz,ne szólj,csak rakd vissza.Ha kell szánd rá azt az óra hosszát,megéri.
Bele telik pár napba amíg megérti nem engedsz,és akkor már a figyelmeztetésedre is hallgatni fog.Mostanság a lányom kb hetente 3x van 3 percre a sarokban.
"Milyen jellegű csínytevés büntetéseként működik?"
Bármilyennél,amire egyszer figyelmezteted,és mégis tovább csinálja.
"Mekkora gyereknél és mennyi időre?"
Bármekkora gyereknél,és annyiszor 1 perc ahány éves.
"Mit csináljak, hogy ott is maradjon? "
Ha kijön nem beszélgetsz vele,csak megfogod,és visszarakod addig ,amíg ott nem marad a kiszabott időre.
"Mit kell előtte, utána mondani a gyereknek? "
Előtte:itt maradsz x időre,mert figyelmeztettelek,és nem fogadtál szót.Utána:kérj bocsánatot,szeretlek,amit csináltál veszélyes,mert....,helytelen mert...
"Működik nektek?"
Igen,pár nap után,már a figyelmeztetésre abbahagyja a dolgot.
Szabályok:
Ne légy közben dühös.
Gugolj le hozzá,és nézz a szemébe amikor nyugodt hangon beszélsz vele.
Bünti közben hagyd ott,és ne beszélj hozzá,bármit mond.
Ne engedj.
Nagyon szuper, köszönöm szépen mindenkinek!
Kipróbálom adandó alkalommal, most már tudom a részleteket :-)
Verni kell addig, amíg azt nem mondja, amit hallani akarsz. Ha nem használ, tagadd ki és dugjad árvaházba.
Nehogy már véleménye legyen egy gyereknek, elvégre az emberi dolog. Inkább fogja be és menjen a dolgára, mint minden más szürke és jellemtelen nyomorult akikkel tele van a világ.
Szerencsétlenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!