Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ülőke, támlás szék vagy...

Ülőke, támlás szék vagy esetleg fotelke?

Figyelt kérdés
Apósommal szeretnék csináltatni a kislányomnak asztalkát meg széket, de nem tudom eldönteni, hogy milyen fajta széket? Nektek melyiket szereti a gyerkőc? Egyiknek másiknak mi az előnye/hátránya? 21 hónapos kislány
2010. máj. 13. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:

20 hónapos a kislányom.Mi tavaly vettünk neki az ikeában fa kis asztalkát két kis fa székkel.Ami számomra szempont:hogy legyen súlya, tehát lehetőleg fa vagy fém, és semmiképp nem műanyag.

Ami nekünk van, annak van háttámlája, viszont nem karfás.

Most vettem neki egy kis kerti(fém) széket ami karfás, és abba is szépen fel tud mászni és leülni egyedül.

Ami nekem nem jött be, voltunk valahol és volt ott egy kis hokedli szerű ikeás 3lábú kis szék.A gyerek élvezte de ott kellett lenni mellette mert mindig felborult.

2010. máj. 13. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja még vannak olyan felfujható puffok, vagy szivacs fotelek,na olyat sem vennék még ilyen piciknek.
2010. máj. 13. 11:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is inkább a fa felé vonzódom, após asztalos meg is tudná csinálni, ezért kérem a tapasztalatokat, utána meg keresek valami mintát még a neten. Láttam teszveszen kárpitozott kis fotelt, nagyon aranyos. Szerintetek kihasználná? Ha abban ül, akkor nem nagyon tud rajzolni, gyurmázni az asztalnál, ugye?
2010. máj. 13. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is Ikeás fa van. Nekünk bejött, könnyen kezelhető tisztítható, a gyerek is tesz veszi pakolja kedve szerint.

Nekünk az etetőszékün kolyan mint egy fotel. Le van engedve a legalacsonyabbra. Puha párnás, tálás karfás. Abből nézi a mesét, meg abban eszik, van asztala is de abban sosem rajzol vagy gyúrmázik.

2010. máj. 13. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én fonott vessző kisszéket vettem a kisfiamnak,szereti.A nagyszülőknél is van egy régi a tesvéremmel is azt használtuk eltelt 30év és még mindig jó állapotban van,kiszolgált két gyerkőcöt.És az ára sem volt vészes 3000ft volt.
2010. máj. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!