Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet egy szemölccsel kapcsola...

Lehet egy szemölccsel kapcsolatos kérdésem?

Figyelt kérdés
Már két dokinál is voltunk, az egyik azt mondta nyomkodjuk ki mint egy pattanást. A másik adott egy gyógyszert amit maximum két hétig lehet szedni. És csak terjed rajta a szemölcs. Valaki akinek a kicsijén volt szemölcs, tudna valami okosat mondani? Vagy egy nagyon jó orvost ajánlani? Köszönöm
2010. aug. 3. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen szemölcs, és hol van?
2010. aug. 3. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Mellkas, hát, kar, has, száj felett 1 db, köldök.Pici apró, kis hegyes, és fényes.
2010. aug. 4. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
futószemölcs vidd orvoshoz leégetik vagy vegyél gyogyszertárban (drága)5000ft amit otthon meg tudsz csinálni.de az javaslom menj el egy 3-dik orvoshoz.ja és ha tudsz linkelj be egy képet.
2010. aug. 4. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj még másik dokihoz, én úgy tudom ha piszkálva van jobban szétterjed!
2010. aug. 5. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!