Segítség! Mit tegyek? Már teljesen ki vagyok! Etetés téma, részletek lent.
muszáj lesz megtanulnia különben éhes marad.
sokan azért is helyeslik a bölcsit mert megneveli a gyereket ... ne érts félre nem azt mondom hogy nem jól nevelitek .
látja majd a többieket és megtanul enni.
(én meg azon aggódok hogy mindjárt kettő és még csak a fogai fele van meg pedig rág mint az örült nagyon szereti a pocakját de kevés a foga és emiatt kell óvatosnak lenni nehogy nagyobb darabot nyeljen le.)
Sajnos nem eszik egyedül. Ha a kezébe adom a kanalat, csak játszik vele, és folyton engem akar etetni.
Már azt sem tudom, hogy miket adjak neki enni, mert így, hogy nem eszik darabosat, még egy reggeli is gondolkodóba ejt, mivel kiesik a felvágottas szendvics, a tejes gabonapehely, meg ilyenek. Igen finnyás a lelkem.
Ha iratnék a dokival valami étvágynövelőt, az segítene?
Köszönöm!
Ma azért elvittem dokihoz, és kiderült, hogy fogyott is, úgyhogy vett tőle vért. A színe alapján azt mondta a doki, hogy lehet, hogy vérszegény, és ez áll a háttérben. Holnapra kiderül. Remélem nem lesz komolyabb baj. Tegnap ugyan teljesen leturmixolva, de megevett egy kisebb adag zöldbabfőzit virslivel, miután felébredt, és vacsira kapott tejpépet, de ma már megint nem reggelizett. Ebédre viszont megevett 1 és negyed üveg sajtos galuskás bébiételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!